Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning & Konsultation

Efteruddannelser

Efteruddannelse hos DISPUK

DISPUKs efteruddannelser udbydes til ledere, HR-folk, konsulenter, coaches, supervisorer, psykologer, psykiatere, læger, skolelærere, inklusions-folk, pædagoger, sygeplejersker, socialrådgivere, familiebehandlere, støttekontaktpersoner, mentorer og mange andre, der beskæftiger sig med menneskelig udvikling og kommunikation. 

Praktisk information om vores efteruddannelser

Faktura

Der fremsendes altid faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet), og man hæfter først økonomisk for sin tilmelding efter tilmeldingsfristens udløb. Er du privatbetalende, er det muligt at betale ind i rater. Kontakt os for at få nærmere information.

 

Bruttolønsordning

Du kan som lønmodtager muligvis gøre brug af den såkaldte ‘bruttolønsordning' (lønomlægning), og på denne måde betale for din efteruddannelse (før skat) via din arbejdsgiver. I den forbindelse skal du leve op til visse krav, f.eks. skal efteruddannelsen være relevant for dit arbejde.

Der er mere information omkring bruttolønsordningen på SKAT.dk. Vil du høre mere, kan du kontakte kontoret på mail dispuk@dispuk.dk eller telefon 4922 5161 (dagligt kl. 10-13)

 

DISPUK efteruddannelse – et alternativ til diplomuddannelse

Vores efteruddannelser tilbydes som et alternativ til en diplomuddannelse. Efteruddannelserne er rettet mod dig, der ønsker at videreudvikle eller tilegne dig nye færdigheder inden for narrativ teori og praksis.

 

Efteruddannelser, der er tilpasset jeres hverdag

Vi ved, at I har travlt, og derfor tilbyder DISPUK efteruddannelser på jeres præmisser. Det vil sige, at selvom vi hovedsageligt afholder efteruddannelser i vores egne lokaler, kan vi også komme ud til jeres arbejdsplads. Dette kan være en fordel i visse situationer, men afhænger helt og holdent af jeres respektive behov og ønsker i forbindelse med jeres konkrete ønsker.

Se mere praktisk information om efteruddannelser længere nede på siden.

 

Altid et kæmpe udvalg af efteruddannelser hos DISPUK

Hos DISPUK er der altid rig mulighed for at tage relevant efteruddannelse inden for en lang række specifikke fagområder. Vi tror på, at efteruddannelse er med til at styrke de faglige kompetencer hos deltagerne, og derved give dem de rette og bedste redskaber til at håndtere hverdagens problemstillinger.

 

Fagligt erfarne undervisere på vores efteruddannelser

Uanset hvilken af vores mange efteruddannelser du tager, får du altid fagligt erfarne og dygtige undervisere. Vores medarbejdere har alle de - til enhver tid krævede - kompetencer, og sikrer således at du er klædt bedst muligt på efter endt efteruddannelse.

 

Et utal af forskellige efteruddannelser

Udover nedenstående efteruddannelser, har vi en lang række øvrige efteruddannelser og kurser som er listet i menuen her til venstre på siden. Dermed favner DISPUK bredt og kan tilbyde efteruddannelse til alle, der beskæftiger sig med supervision, personaleudvikling og HR, undervisning, terapi og konsultation.

 

 

Efteruddannelse hos dispuk

 

 

Tag efteruddannelsen på arbejdspladsen

Husk, at DISPUK også arrangerer efteruddannelser på arbejdspladserne. Kontakt os på dispuk@dispuk.dk eller telefon 4922 5161 for at få skræddersyet et tilbud, der passer perfekt til jeres arbejdsplads' behov.

 

Spørgsmål til vores efteruddannelser?

Er du i tvivl om hvilken af vores efteruddannelser, der er den rette for netop dig/jer, så kontakt os endelig. Vi er specialister og kan rådgive i forhold til, hvilke af vores efteruddannelser, der vil være mest hensigtsmæssige for netop dig/jer. Det kan også være, at vi skal skræddersy et uddannelsesforløb specifikt til jer. Det afhænger alt sammen af jeres unikke situation, ønsker og behov.

 

Kontakt os her og lad os tage en snak om de mange muligheder.