Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning & Konsultation

Efteruddannelser

Efteruddannelser hos DISPUK

DISPUKs efteruddannelser henvender sig til alle, der ønsker et spændende, styrkende og engagerende uddannelsesforløb, der både er professionelt givende, hvor man lærer nye metoder og får nye forståelser af menneskelige og relationelle problemstillinger - og som er personligt udviklende.

 

DISPUKs efteruddannelser henvender sig til:

  • Ledere 
  • HR-folk & konsulenter
  • Coaches
  • Supervisorer
  • Psykologer, psykiatere, læger, præster og andre akademikere.

 

Derudover har vi efteruddannelser, der henvender sig til skolelærere, inklusions-folk, pædagoger, sygeplejersker, socialrådgivere, familiebehandlere, støttekontaktpersoner, mentorer - og mange andre, der beskæftiger sig med menneskelig udvikling og kommunikation.

 

Gå på opdagelse i vores udvalg af efteruddannelser i menuen – eller læs mere om, hvad vi kan tilbyde her på siden.

 

Efteruddannelse hos dispuk

 

Tag efteruddannelser i Århus og Sjælland

Vores efteruddannelser foregår både i Århus og i Nordsjælland (Snekkersten) – En halv times kørsel fra København. I Snekkersten vil du blive mødt af smukke omgivelser, hvor du kan nyde udsigten over havet eller gå en tur ved vandet eller i haven. Her er der rig mulighed for at fordybe sig og indtage ny læring i ro og mag.

 

Vi er meget passionerede omkring vores efteruddannelser

Derfor udvikler vi dem løbende, hvis vi bliver bekendt med ny viden, der kan gavne den enkelte uddannelse.

Her får du mere end en almindelig efteruddannelse. Som deltager på en af vores efteruddannelser, tager vi udgangspunkt i de udfordringer, problemer og opgaver, som du møder i hverdagen. Det betyder, at du får nogle håndgribelige metoder og værktøjer med hjem – som du kan bruge allerede fra dag ét.

 

DISPUKs efteruddannelser er et alternativ til diplomuddannelse

Vores efteruddannelser tilbydes som et alternativ til en diplomuddannelse. Vi har skabt efteruddannelser til alle, som vil lære og fordybe sig i mere, end man kan på en master- eller en diplomuddannelse.

Efteruddannelserne er derfor rettet mod dig, der ønsker at videreudvikle eller tilegne nye færdigheder inden for narrativ teori og praksis.

 

Fagligt erfarne undervisere på vores efteruddannelser

Flere af underviserne i DISPUK har skrevet relevant litteratur og artikler, og har i mange år brændt for deres individuelle kompetenceområde.

Uanset hvilken af vores mange efteruddannelser du tager, får du derfor altid fagligt erfarne og dygtige undervisere. Alle konsulenter i DISPUK har alle de til enhver tid krævede færdigheder, og sikrer således, at du er klædt bedst muligt på efter endt efteruddannelse.

 

Efteruddannelser på jeres arbejdsplads

Vi ved, at I har travlt, og derfor tilbyder DISPUK efteruddannelser på jeres præmisser. Det vil sige, at selvom vi hovedsageligt afholder efteruddannelser i vores egne lokaler, kan vi også komme ud til jeres arbejdsplads. Dette kan være en fordel i visse situationer og afhænger helt og holdent af jeres respektive behov og ønsker.

 

Stort udvalg af efteruddannelser hos DISPUK

Gennem årene har vi mødt mange forskellige kursister, der hver især havde forskellige udfordringer i hverdagen og forskellige ønsker i forhold til, hvad de gerne ville dygtiggøre sig inden for. Derfor har vi i dag udviklet en lang række forskellige efteruddannelser, som er listet i menuen her til venstre på siden.

 

Vi favner bredt

Dermed favner DISPUK bredt og kan tilbyde efteruddannelse til alle, der beskæftiger sig med supervision, ledelse, konsulentarbejde, personaleudvikling og HR, undervisning, terapi og konsultation.

I DISPUK er der altid rig mulighed for at tage relevant efteruddannelse inden for en lang række specifikke fagområder. Vi tror på, at efteruddannelse er med til at styrke de faglige færdigheder og kompetencer hos deltagerne, og derved give dem de rette og bedste metoder og redskaber til at håndtere hverdagens problemstillinger.

 

Praktisk information om vores efteruddannelser

Bliv klogere på alt det praktiske, du skal vide om vores efteruddannelser her. 

 

Varighed

Efteruddannelserne varierer i forhold til, hvor lang tid de tager at gennemføre. Gå også på opdagelse i vores kurser, hvis du ønsker maksimal læring på en kortere tidsperiode.

 

Faktura

Der fremsendes altid faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet), og man hæfter først økonomisk for sin tilmelding efter tilmeldingsfristens udløb. Er du privatbetalende, er det muligt at betale i rater. Kontakt os for at få nærmere information.

 

Bruttolønsordning

Du kan som lønmodtager muligvis gøre brug af den såkaldte ‘bruttolønsordning' (lønomlægning), og på denne måde betale for din efteruddannelse (før skat) via din arbejdsgiver. I den forbindelse skal du leve op til visse krav, f.eks. skal efteruddannelsen være relevant for dit arbejde.

Der er mere information omkring bruttolønsordningen på SKAT.dk

 

Spørgsmål til vores efteruddannelser?

Er du i tvivl om, hvilken af vores efteruddannelser, der er den rette for netop dig/jer, så kontakt os endelig. Vi er specialister og kan rådgive i forhold til, hvilke af vores efteruddannelser, der vil være mest hensigtsmæssige for netop dig/jer. Det kan også være, at vi skal skræddersy et uddannelsesforløb specifikt til jer. Det afhænger alt sammen af den unikke situation, ønsker og behov.

Husk, at DISPUK også arrangerer efteruddannelser på arbejdspladserne. Kontakt os på dispuk@dispuk.dk eller telefon 4922 5161 (dagligt kl. 10-13) for at få skræddersyet et tilbud, der passer perfekt til jeres arbejdsplads' behov.