SAMTALER, KONSULENT­YDELSER​ og COACHING

Coaching

Coaching hos DISPUKs konsulenter

Føler du dig stresset eller ensom? Har du brug for at tale om bøvlet på dit arbejde, vende en problemstilling fra arbejdspladsen eller livet i det hele taget? Vil du gerne tættere på det, der er vigtigt for dig og blive styrket som menneske?

DISPUK tilbyder coaching til personer, der er udfordret af problemstillinger i deres arbejdsliv, som de har brug for at vende med en professionel. Samtalen varetages af vores konsulenter, som til dagligt efteruddanner andre fagpersoner i narrativ coaching og vejledning.

Individuel coaching – kontakt os for pris

Coaching af gruppe (2-4 personer) – kontakt os for pris

Kontakt os for pris på coaching

Telefonnr. +45 4922 5161

Telefontid: Hverdage mellem kl. 9.30 – 12.30 – Onsdage lukket

Der er dog åbent for afbud til dagens kurser mellem kl. 8.30-9.00

Coaching hos CNC - Center for Narrativ Coaching

Center for Narrativ Coaching i Snekkersten tilbyder narrative coachingsamtaler med en samtalepartner, som deltager eller har deltaget på en af DISPUKs efteruddannelser. Samtalerne foregår på onsdage kl. 16.30 og kl. 18.30 og har til formål at hjælpe og inspirere dig i forhold til de vanskeligheder og problemstillinger, du trækkes med. Samtidig er samtalerne en lærings- og træningsmulighed for coachen, der gennem samtalen kan blive bedre til narrativ coaching.

Ved hver samtale deltager 2-3 coaches. Den ene er din samtalepartner, de andre har fokus på den læring, der skal komme ud af jeres samtale. De vil efter samtalen give dig deres personlige respons. Samtalerne optages på film og kan blive brugt til supervision af coachene. Optagelserne slettes, når dit forløb på Center for Narrativ Coaching er slut.

Man deltager i et forløb på 5 samtaler og er tilknyttet de samme coaches. Forløb på 5 samtaler koster i alt kr. 500,- inkl. moms

Ønsker du at blive skrevet op, så kontakt CNC på

CNC-snekkersten@dispuk.dk

Blom og små iturevner sedler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.