Samtaler og konsulentydelser på arbejdspladsen

Kursus på arbejdspladsen

Lokalt arrangerede uddannelsesforløb og kurser

DISPUK tilbyder narrative efteruddannelser og kurser på din arbejdsplads.

I tæt dialog med arbejdspladserne tilrettelægger og gennemfører vi skræddersyede kursusforløb lokalt på arbejdspladser, varetaget af DISPUKs konsulenter, som alle har mange års erfaringer med at omsætte narrativ teori og metoder til en praksis, der kan anvendes i hverdagen.

De fleste arbejdspladser arbejder målrettet med at udvikle deres praksis i dagligdagen. Det kræver ofte specialiseret efteruddannelse for nogle medarbejdere, men for mange arbejdspladser giver det samtidig mening at afholde temadage, mindre- eller længerevarende kursusforløb lokalt på arbejdspladsen for at sikre en fælles udviklingsproces. At gennemføre sådanne forløb lokalt sikrer et godt fundament i en personalegruppe for at kunne implementere nye ideer, teorier eller praksisser i det daglige arbejde. Og frem for alt får man et fælles fagligt sprog og en bedre forståelse af hinanden.

Eksempler på lokale narrative kursusforløb:

  • Samtaler med unge og/eller familier med vanskeligheder
  • Konflikthåndtering
  • Traumearbejde
  • Ledelse
  • Supervision

Kontakt os, så vi kan tale om de ønsker og behov, I har på jeres arbejdsplads, og vi kan udarbejde et tilbud på et forløb. Udfyld formularen og klik på “Send besked”.

Kontakt os vedrørende DISPUK på din arbejdsplads

Telefonnr. +45 4922 5161

Telefontid: Hverdage mellem kl. 9.30 – 12.30 – Onsdage lukket

Der er dog åbent for afbud til dagens kurser mellem kl. 8.30-9.00

Kursister

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.