Samtaler og konsulentydelser

DISPUK tilbyder forskellige former for samtaleterapi og organisationsudvikling

Med afsæt i teorier og praksis udviklet inden for en narrativ ramme tilbyder DISPUK udover uddannelsesforløb i eget hus også forløb afholdt lokalt på arbejdspladsen – fx i samarbejde med virksomheder, afdelinger og kommuner.

Disse uddannelses- eller kursusforløb tilrettelægges typisk i tæt samarbejde med arbejdspladsen, så omsætbarheden bliver så enkel som mulig for deltagerne.

Konsulentydelser indenfor narrativ coaching – supervision og – vejledning

En anden stor del af hverdagen for konsulenterne i DISPUK handler om supervision, coaching eller vejledning. Vi har supervisionsgrupper, hvor folk fra forskellige arbejdspladser mødes til supervision hos os, eller vi tager ud som supervisorer for teams og grupper lokalt på arbejdspladser. Vi kan både lave supervision med afsæt i de konkrete sager eller opgaver, folk står med, eller vi kan lave supervision, som mere handler om hvordan man håndterer et arbejde i en kompleks verden med de udfordringer for trivlsel eller arbejdsglæde, det kan give.

En del ledere henvender sig også til DISUK for at på supervision i relation til arbejdet som leder, hvilket kan være et ensomt sted at stå i en organisation. Supervisionsrummet kan her være et rum, som kan åbne for kreativiteten og glæden i arbejdet som leder, og en del ledergrupper bruger DISPUK til supervision med deres samlede ledergruppe.

Organisationer er ofte komplekse størrelser, og indimellem kan man i en organisation opleve, at der er noget organisatorisk som står i vejen for opgaveløsningen eller trivslen på en arbejdsplads. En del af konsulenterne på DISPUK arbejder også med at træde ind som organisationskonsulenter i organisationer, hvor det findes brugbart at få hjælp fra udefrakommende kræfter til at bevæge sig i mere ønskede retninger eller håndtere de konflikter, der kan opstå i en organisation.

Terapeutiske forløb med afsæt i narrativ praksis

I DISPUK lægger vi stor vægt på, at vi også altid skal praktisere det, vi underviser i. Udover supervision og konsulentopgaver har alle ansatte konsulenter i DISPUK derfor også samtaler med mennesker, der henvender sig til DISPUK. Disse samtaler kan være enkeltstående samtaler eller terapeutiske forløb hvor der arbejdes med afsæt i narrativ praksis og vi tilbyder både individuelle forløb, parterapi, familieterapi og forløb i grupper.

Foredrag om narrative perspektiver

Fordi konsulenterne både har stor erfaring med at undervise i- og arbejder med narrative praksisser, inviteres DISPUK også ofte til at afholde temadage eller foredrag om narrative perspektiver i en organisation eller specifikke faglige områder.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.