Om Dispuk

Hvem er vi?

Hvem er DISPUK?

Gennem mere end 30 år har DISPUKs mission været at bidrage til at gøre verden lidt bedre for dem, som har det sværest. Uanset om vanskelighederne er at finde i hjemmet, på arbejdspladsen, i kulturens dominerende normer eller i den individuelle fortælling.

Vi er kendt for høj faglighed, dygtige undervisere, eksperimenterende praksis og for vores skønne omgivelser. Vi er endvidere kendt for at gå forrest i udviklingen af nye metoder i arbejdet med menneskelige relationer – i organisatoriske, terapeutiske og undervisningsmæssige kontekster.

Vores efteruddannelser skaber et teoretisk, filosofisk og etisk velfunderet grundlag for udviklingsprocesser samt analytiske og praktiske samtalefærdigheder.


Historien om DISPUK

DISPUK port

DISPUKs historie

DISPUK står for Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning & Konsultation. Det har vi heddet siden 1. januar 1990, hvor DISPUK blev etableret af Allan Holmgren. Inden da havde han været forstander for den selvejende psykiatriske behandlingsinstitution Snekkersten-kollektivet, som han grundlagde i 1982.
DISPUK er inspireret af narrativ praksis og af post-strukturalistiske ideer, først og fremmest gennem samarbejdet og venskabet siden 1987 med den nu afdøde australske terapeut Michael Whites enestående og banebrydende terapeutiske arbejde.

Det narrative perspektiv 

Vi har intet færdigt koncept, der trækkes ned over hovedet på “kunden”. Tværtimod ser vi sådanne koncepter som moderne undertrykkende magtudøvelse i praksis. Et koncept, en fremgangsmåde og en indfaldsvinkel må altid være unik. Den må udvikle sig sammen med opgaven og deltagerne i opgaven. 

DISPUK tager udgangspunkt i de problemer, mennesker oplever i deres hverdag, og i de formuleringer mennesker har om deres problemer, da der altid gemmer sig ikke-udlevede intentioner, viden og muligheder her.

Konsulenter

Administration

Henriette Askestad

4922 5161

Olivia Nepper Winther

Køkken

Heidi Vinqvist

Elisabeth Staun

Rengøring og vedligehold af huse

Marianne Møbius

John Franijeur

Eksterne konsulenter

Trine Svarrer

Anine Boisen

Helle Gaarn

Gæstelærere

Travis Heath

Læs mere

Todd May

Læs mere

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.