Konsulentydelser

Hvad er forskellen på en psykolog og en psykoterapeut?

Det er svært at give et enkelt svar på, hvad forskellen på en psykoterapeut og en psykolog er. I denne video forklarer direktør Martin Nevers, hvorfor samt hvordan vi skelner mellem psykologer og psykoterapeuter, når de tager en narrativ uddannelse på DISPUK. Martin giver også svaret på, hvad man kan kigge efter, hvis skal vælge mellem at få terapi hos enten en psykolog eller en psykoterapeut.

”Det er ikke bare din metode, det er måden, du bruger din metode på, der har betydning for udbyttet af din terapi,” forklarer Martin Nevers i denne lille video, hvor han forsøger at give svar på et spørgsmål, vi ofte får stillet på DISPUK: Hvad er forskellen på en psykolog og en psykoterapeut? 

Er du uddannet psykolog og ønsker at tage en specialistuddannelse i narrativ psykoterapi? Så læs mere om vores toårige efteruddannelse her.

Godkendt af Dansk Psykologforening, Terapi

Specialistuddannelse i narrativ psykoterapi

Læs mere

Ønsker du at uddanne dig til narrativ psykoterapeut? Så læs mere om vores femårige efteruddannelse her.

Narrativ praksis, Narrative samtaler, Psykoterapeut, Terapi

Narrativ psykoterapeut­uddannelse

Læs mere

Er du på udkig efter en narrativ terapeut? Så læs om vores forskellige muligheder for samtaleterapi, supervision og coaching her.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.