Specialistuddannelse i narrativ psykoterapi

Specialistuddannelse i narrativ psykoterapi - for psykologer, læger og andre akademikere

DISPUK har siden 1996 udbudt specialistuddannelser i psykoterapi specielt for psykologer og læger og andre akademikere. På uddannelsen udvikles, styrkes og forfines den enkelte deltagers personlige og professionelle repertoire i forhold til forskellige klientgrupper og problemstillinger.

Uddannelserne er godkendt af Dansk Psykiatrisk Selskab og Fagnævnet i Dansk Psykologforening.

Hvad er narrativ psykoterapi?

Specialistuddannelsen i narrativ psykoterapi bygger først og fremmest på metodiske principper og færdigheder udviklet indenfor den narrative terapi, og i særlig grad af den australske terapeut Michael White. Med udgangspunkt i de narrative metoder inddrager efteruddannelsen centrale perspektiver af den psykoterapeutiske praksis, herunder den terapeutiske relation, terapeutens egne fortællinger og historie, terapeutisk magt og dominerende diskurser omkring terapi.

Specialistuddannelse i narrativ psykoterapi kort fortalt:

  • klinisk specialistuddannelse funderet i narrativ praksis
  • retter sig primært mod psykologer, læger og andre akademikere med relevant baggrund
  • styrker deltagernes teoretiske forståelse og praktiske fundament
  • kan tages i Snekkersten.

Teoretisk og praktisk funderet specialistuddannelse

Specialistuddannelsen lægger i hele forløbet stor vægt på praktisk træning via øvelser, supervision og demonstration af samtaler. Det teoretiske fundament udfoldes gennem litteratur og oplæg fra underviserne.

Hvem henvender specialistuddannelsen i narrativ psykoterapi sig til?

Vores specialistuddannelse retter sig primært mod psykologer, læger og andre akademikere med relevant baggrund, der beskæftiger sig med psykoterapi i praksis og ønsker at få et detaljeret kendskab til narrativ psykoterapi og ikke mindst få trænet de terapeutiske færdigheder. Herudover kan der deltage op til 25% ikke-akademikere med anden relevant uddannelse og beskæftigelse.

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os på dispuk@dispuk.dk eller telefon 4922 5161 for at få skræddersyet et tilbud, der passer perfekt til jeres arbejdsplads behov.

Godkendt af Dansk Psykologforening, Terapi

Specialistuddannelse i narrativ psykoterapi

Læs mere

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.