Specialistuddannelse i narrativ psykoterapi

Specialistuddannelse i narrativ psykoterapi - for psykologer, læger og andre akademikere

DISPUK har siden 1996 udbudt specialistuddannelser i psykoterapi specielt for psykologer og læger og andre akademikere. På uddannelsen udvikles, styrkes og forfines den enkelte deltagers personlige og professionelle repertoire i forhold til forskellige klientgrupper og problemstillinger.

Uddannelserne er godkendt af Dansk Psykiatrisk Selskab og Fagnævnet i Dansk Psykologforening.

Hvad er narrativ psykoterapi?

Specialistuddannelsen i narrativ psykoterapi bygger først og fremmest på metodiske principper og færdigheder udviklet indenfor den narrative terapi, og i særlig grad af den australske terapeut Michael White. Med udgangspunkt i de narrative metoder inddrager efteruddannelsen centrale perspektiver af den psykoterapeutiske praksis, herunder den terapeutiske relation, terapeutens egne fortællinger og historie, terapeutisk magt og dominerende diskurser omkring terapi.

Specialistuddannelse i narrativ psykoterapi kort fortalt:

  • klinisk specialistuddannelse funderet i narrativ praksis
  • retter sig primært mod psykologer, læger og andre akademikere med relevant baggrund
  • styrker deltagernes teoretiske forståelse og praktiske fundament
  • kan tages i Snekkersten.

Teoretisk og praktisk funderet specialistuddannelse

Specialistuddannelsen lægger i hele forløbet stor vægt på praktisk træning via øvelser, supervision og demonstration af samtaler. Det teoretiske fundament udfoldes gennem litteratur og oplæg fra underviserne.

Hvem henvender specialistuddannelsen i narrativ psykoterapi sig til?

Vores specialistuddannelse retter sig primært mod psykologer, læger og andre akademikere med relevant baggrund, der beskæftiger sig med psykoterapi i praksis og ønsker at få et detaljeret kendskab til narrativ psykoterapi og ikke mindst få trænet de terapeutiske færdigheder. Herudover kan der deltage op til 25% ikke-akademikere med anden relevant uddannelse og beskæftigelse.

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os på dispuk@dispuk.dk eller telefon 4922 5161 for at få skræddersyet et tilbud, der passer perfekt til jeres arbejdsplads behov.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.