SAMTALER OG KONSULENT­YDELSER​

Samtaleterapi

Samtaleterapi hos DISPUKs konsulenter

DISPUK tilbyder betalt samtaleterapi til personer, der oplever vanskeligheder i livet. Samtalerne varetages af vores konsulenter, som til dagligt efteruddanner andre terapeuter og behandlere i narrativ terapi.

Livet opleves som problematisk, når det ikke er muligt at leve efter sine værdier, eller når det er vanskeligt at se, hvad der egentlig betyder noget. Narrativ terapi kan hjælpe mennesker med at leve mere frit i relation til normer, egne erfaringer og dominerende fortællinger.

Kontakt os for pris.

Betalt samtale

Telefonnr. +45 4922 5161

Telefontid: Hverdage mellem kl. 9.30 – 12.30 – Onsdage lukket

Der er dog åbent for afbud til dagens kurser mellem kl. 8.30-9.00

Psykoterapi hos studerende

Det er muligt at få psykoterapi til en reduceret pris hos terapeuter, der går på 4. og 5. året af DISPUKs psykoterapeutuddannelse.

Det er en betingelse for tilbuddet, at terapeuten har mulighed for at optage samtalerne på video eller audio for at kunne bruge disse i forbindelse med undervisning på uddannelsen til psykoterapeut. Alle optagelser bliver slettet, når terapeuten er færdig på uddannelsen.

Et forløb på 5 samtaler af 50 minutter koster kr. 1.500,- Der pålægges ikke moms.

Du skal selv kontakte den terapeut, du ønsker samtaler hos via nedenstående liste.

Klik her for listen

Gratis samtaler

Gratis samtaleterapi hos psykologistuderende i Snekkersten

DISPUK har hvert halvår studerende (stud.psych.), der er i praktik i fem måneder. I denne periode er det muligt at gå i et gratis samtaleforløb hos dem.   

Samtalen varer ca. 2 timer, og der er mulighed for et forløb, hvor man kan komme op til fem gange. Samtalen vil blive overværet af 1-3 andre, der udgør et team. Teamet består af andre praktikanter og eventuelt deres vejleder. Undervejs i samtalen vil teamet reflektere over interviewet i rollen som lyttere i forhold til, hvad de særligt hæfter sig ved, hvad de kan genkende og hvilke tanker, samtalen sætter i gang i forhold til deres eget liv.

Det er en betingelse for tilbuddet, at samtalen bliver optaget på film til brug for praktikantens supervision. Optagelse og omgang med filmen er underlagt Dansk Psykologforenings etiske regler og bruges kun til internt brug. Optagelsen destrueres, når forløbet er slut.

For at blive skrevet på venteliste til gratis samtaler med praktikanterne, skal du sende en mail til dispuk@dispuk.dk med dine kontaktoplysninger eller udfylde kontaktskema om gratis samtaler. 

 

Samtalehuset for unge

Samtalehuset er et samtalerum, som tilbyder betalt terapi for unge mellem 15 og 23 år. Her har du mulighed for at tale med professionelle, frivillige terapeuter om dit liv. Alle rådgivere i Samtalehuset er under uddannelse i narrativ terapi på DISPUK.
Et samtaleforløb koster 400 kroner og er på op til 10 samtaler.
For mere info og kontakt besøg samtalehusets hjemmeside: www.samtalehuset-dispuk.dk

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.