Uddannelse i narrativ konflikthåndtering

DISPUKs efteruddannelse i narrativ konflikthåndtering giver en grundig indføring i narrative metoder og teorier og demonstrerer praktiske muligheder for konflikthåndtering.

Konflikter opstår, når mennesker bliver trådt på deres værdier, når der ikke kan skabes mening i de uretfærdigheder, man oplever, og når man ikke kan få øje på forståelige eller acceptable intentioner hos den anden. På efteruddannelsen i narrativ konflikthåndtering skærpes deltagernes blik for, hvordan konfliktfortællinger er baseret på og skaber dominerende sandheder, der har magt. Den træner deltagerne i at hjælpe til opløsningen af fastlåste fortællinger og situationer, hvilket skaber grundlag for etableringen af nye handlinger og relationer.

Hvad lærer du på efteruddannelsen i narrativ konflikthåndtering?

Som deltager på vores efteruddannelse i narrativ konflikthåndtering tilegner du dig grundlæggende færdigheder i at udføre konfliktmægling på et narrativt teoretisk og metodisk grundlag og at få øje på eksperimenterende og kreative initiativer og handlinger, der kan skabe nye veje i relationen mellem de involverede i konflikten. Du lærer samtidig at adskille konflikten fra personerne, hvilket skaber mulighed for at se andre perspektiver og muligheder. Teknikken hedder eksternalisering af problemet.

Vores konflikthåndteringsuddannelse kort fortalt:

  • Relevant for alle, der arbejder med mennesker hvor konflikter kan stå i vejen.
  • Skærper deltagernes blik for, hvordan konfliktfortællinger skaber dominerende sandheder.
  • Løbende drøftelser af teori og metode sat i relation til deltagernes praksis.
  • Kan tages i Snekkersten.

Hvem henvender uddannelsen i konflikthåndtering sig til?

Uddannelsen henvender sig til personer, der arbejder med konflikter i eksempelvis skoler, institutioner, foreninger, familier, på arbejdspladser, i politiske organisationer, fagforeninger, i fængsler og i forhold til kriminalitet samt andre steder, hvor konflikter lægger sig hindrende i vejen for et godt samarbejde.

Ønsker du at vide mere om vores uddannelse i konflikthåndtering?

Kontakt os på dispuk@dispuk.dk eller telefon 4922 5161 for at få skræddersyet et tilbud, der passer perfekt til jeres arbejdsplads behov.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.