Uddannelse i narrativ konflikthåndtering

Uddannelse i narrativ konflikthåndtering

DISPUKs efteruddannelse i narrativ konflikthåndtering giver en grundig indføring i narrative metoder og teorier og demonstrerer praktiske muligheder for konflikthåndtering.

Konflikter opstår, når mennesker bliver trådt på deres værdier, når der ikke kan skabes mening i de uretfærdigheder, man oplever, og når man ikke kan få øje på forståelige eller acceptable intentioner hos den anden. På efteruddannelsen i narrativ konflikthåndtering skærpes deltagernes blik for, hvordan konfliktfortællinger er baseret på og skaber dominerende sandheder, der har magt. Den træner deltagerne i at hjælpe til opløsningen af fastlåste fortællinger og situationer, hvilket skaber grundlag for etableringen af nye handlinger og relationer.

Hvad lærer du på efteruddannelsen i narrativ konflikthåndtering?

Som deltager på vores efteruddannelse i narrativ konflikthåndtering tilegner du dig grundlæggende færdigheder i at udføre konfliktmægling på et narrativt teoretisk og metodisk grundlag og at få øje på eksperimenterende og kreative initiativer og handlinger, der kan skabe nye veje i relationen mellem de involverede i konflikten. Du lærer samtidig at adskille konflikten fra personerne, hvilket skaber mulighed for at se andre perspektiver og muligheder. Teknikken hedder eksternalisering af problemet.

Vores konflikthåndteringsuddannelse kort fortalt:

  • Relevant for alle, der arbejder med mennesker hvor konflikter kan stå i vejen.
  • Skærper deltagernes blik for, hvordan konfliktfortællinger skaber dominerende sandheder.
  • Løbende drøftelser af teori og metode sat i relation til deltagernes praksis.
  • Kan tages i Snekkersten.

Hvem henvender uddannelsen i konflikthåndtering sig til?

Uddannelsen henvender sig til personer, der arbejder med konflikter i eksempelvis skoler, institutioner, foreninger, familier, på arbejdspladser, i politiske organisationer, fagforeninger, i fængsler og i forhold til kriminalitet samt andre steder, hvor konflikter lægger sig hindrende i vejen for et godt samarbejde.

Ønsker du at vide mere om vores uddannelse i konflikthåndtering?

Kontakt os på dispuk@dispuk.dk eller telefon 49 22 51 61 for at få skræddersyet et tilbud, der passer perfekt til jeres arbejdsplads behov.

Konflikthåndtering

Narrativ konflikthåndtering – 1-årig uddannelse

Tilmeld

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.