, , , , ,

DISPUK-seminar 2023: Kulturen til behandling

Tirsdag d. 12. september samler vi i Snekkersten en lang række mennesker, der på hver deres område er eller har været i gang med at gøre tingene anderledes. For at gøre det bedre.

Vi har planlagt et potpourri af idéer, vi er optagede af, med mennesker vi finder inspiration hos og som forhåbentligt kan være med til at bevæge os. Udover plenum-oplæggene på seminaret vil der være fire spor af workshops som særligt fokuserer på børn/unge og skole, terapi, psykiatri og ledelse. Disse er valgt for at tage fat i fire af de aspekter, vi arbejdet meget med på vores kurser og uddannelser, og fra hvert deres sted at se på, hvor vi er på vej hen. 

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

kl. 9.00-16.00 herefter åbent hus

1250 kr. + billetgebyr inkl. moms

Startdato
(klik her for at se alle datoer)

Datoer oplyses senere.

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Joan Andersen

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.