Narrativ traumeuddannelse

Traumer opstår som konsekvens af meningsløse, chokerende eller nedbrydende hændelser. Traumer afskærer et menneskes adgang til sig selv og til frit at kunne tænke og mærke.

Narrativt traumearbejde handler om genetableringen af en persons fornemmelse af sig selv og andre, og om opløsning af de negative fortællinger, som traumerne har ført med sig.

Hvad lærer du på traumeuddannelsen?

DISPUKs efteruddannelse i narrativ traumebehandling giver forståelse for traumer, deres effekt og deres heling.

Som deltager på den narrative traumeuddannelse introduceres du til sammenhænge mellem traumearbejde, udviklingspsykologi og hukommelsesteori samt, hvorledes udvikling af en indre kropslig eller mærket fornemmelse er nødvendig for trivsel og handlekraft.

På vores traumeuddannelse opnår du grundlæggende teoretiske, metodiske og etiske færdigheder i narrativ traumebehandling samt tilegner sig disse grundprincipper gennem træning og eksemplificering i praksis.

Vores traumeuddannelse kort fortalt:

  • Er funderet i den narrative praksis.
  • Giver forståelse for traumer, deres effekt og deres heling.
  • Henvender sig til alle, der arbejder med personer ramt af større eller mindre traumer.
  • Kan tages i både Aarhus og Snekkersten.

Teoretisk og praktisk funderet traumeuddannelse

På DISPUKs traumeuddannelse møder deltagerne anvendelige metoder og teorier, som kan anvendes i deltagernes arbejde med personer ramt af traumer. Samtidig får deltagerne mulighed for at kunne arbejde med oplevelser i eget liv gennem øvelser på uddannelsen.

Hvem henvender vores traumeuddannelse sig til?

DISPUKs narrative traumeuddannelse er for alle, der arbejder med personer ramt af større eller mindre traumer, og som er interesseret i at inddrage narrative perspektiver i deres arbejde.

Vil du vide mere?

DISPUK arrangerer også efteruddannelser ude på arbejdspladserne. Kontakt os på dispuk@dispuk.dk eller telefon 4922 5161 for at få skræddersyet et tilbud, der passer perfekt til jeres arbejdsplads behov.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.