Narrativ supervisoruddannelse

Narrativ Supervisoruddannelse

Supervision betyder at få et bedre overblik – superior vision. En supervisor skal hjælpe mennesker med at kunne se bedre.
Som narrativ supervisor hjælper du andre professionelle med at få et bedre overblik over de mange fortællinger, magtforhold og kræfter, der er på spil i enhver sag og problemstilling.

En supervisor er en person med mere erfaring og viden indenfor feltet end den, som superviseres. Det er dog ikke nok at have viden og erfaring for at være supervisor, og det er her, supervisoruddannelsen kommer ind i billedet.

Hvad lærer du på supervisoruddannelsen?
Gennem denne efteruddannelse i narrativ supervision vil deltagerne opnå færdigheder i både individuel supervision og gruppesupervision, lære at inddrage faglige, metodiske, organisatoriske, relationelle, personlige, magtmæssige og kulturelle perspektiver i supervisionen, samt lære at afdække væsentligste perspektiver i komplekse problemstillinger samt styre supervisionsprocessen.

Deltagerne får en grundig introduktion til og træning af de narrative metoder, og man får en grundig introduktion til narrativ psykologi, supervision og til poststrukturalistisk filosofi og magtteori.
Det er vigtigt, at de studerende umiddelbart kan anvende de præsenterede metoder i deres arbejde og i deres personlige liv.

Vores supervisoruddannelse kort fortalt:

  • Er funderet i den narrative praksis.
  • Giver færdigheder i både individuel supervision og gruppesupervision.
  • Henvender sig til folk, der arbejder som eller ønsker at kvalificere sig som supervisor.
  • Kan tages i både Aarhus og Snekkersten.

Supervisoruddannelse med fokus på menneskers værdier
Uddannelsen i narrativ supervision har fokus på menneskers intentioner, værdier, håb og relationer. Der tages altid udgangspunkt i de problemer, mennesker henvender sig med, og som de ønsker hjælp til at komme væk fra. Supervision kan hjælpe til at tale om det, der er vigtigt – både for supervisanden og for klienten.

Uddannelsen i narrativ supervision har først og fremmest fokus på at give mennesker mulighed for at fortælle om deres oplevelser. Ved at fortælle om de oplevelser og begivenheder, der har været i personens liv, kan de komme i kontakt med deres værdier, intentioner og håb. Det er denne proces, der styrker og udvikler professionelles identitet, og det er læringen herfra, der kan gavne dem i deres liv.

Hvem henvender DISPUKs supervisoruddannelse sig til?
Supervisoruddannelsen er både for personer, hvis arbejde allerede indebærer at supervisere, vejlede og rådgive andre, og for personer, som ønsker at kvalificere sig til at arbejde som supervisor i fremtiden.

Ønsker du at vide mere om vores supervisoruddannelse?
Kontakt os på dispuk@dispuk.dk eller telefon 49 22 51 61, hvor I også kan få et skræddersyet et tilbud, der passer perfekt til jeres arbejdsplads behov.

 

Supervision, Vejledning

Narrativ supervisor­uddannelse

Læs mere

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.