Narrativ grunduddannelse

DISPUKs narrative grunduddannelse (tidligere kaldt Basisåret) har fokus på at overvinde dominerende, begrænsende og problematiske fortællinger i menneskers liv og på disse fortællingers effekter på menneskers identitet og relationer.

Hvad lærer du på grunduddannelsen?

På DISPUKs narrative grunduddannelse får man en grundig introduktion til og træning af de narrative metoder, og man får en grundig introduktion til narrativ psykologi og pædagogik og til poststrukturalistisk filosofi og magtteori. Efter afsluttet forløb kan man kalde sig narrativ samtalepraktiker.

Vores grunduddannelse kort fortalt:

  • Danner også 1. året for DISPUKs psykoterapeutuddannelse.
  • Introducerer de væsentligste begreber og tankegange, der er forbundet med post-strukturalistisk og narrativ tænkning.
  • Træner konkret den narrative samtalepraksis for på den måde at kunne være med til at styrke menneskers selvfortællinger, fornemmelse af sig selv og handlekraft.
  • Deltagerne får mulighed for at kunne arbejde med oplevelser i eget liv gennem øvelser på uddannelsen.
  • Kan tages i både Aarhus og Snekkersten.

Hvem henvender vores grunduddannelse sig til?

Lærere, socialrådgivere, pædagoger, sygeplejersker, sundhedsplejersker og andre faggrupper med en mellemlang grunduddannelse indenfor det sociale, pædagogiske og sundhedsfaglige område, som bruger samtalen i pædagogiske og behandlingsmæssige tiltag og problemstillinger.

Samtidig henvender uddannelsen sig også til alle, der ønsker at uddanne sig som psykoterapeuter.

Klik her for at læse mere om psykoterapeutuddannelsen.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.