Lederuddannelser

DISPUKs lederuddannelser henvender sig til dig, som vil lære ledelse i praksis og fordybe dig i mere, end man umiddelbart kan på en master- eller diplomuddannelse.

DISPUKs narrative lederuddannelser tager udgangspunkt i deltageren som menneske, i deltagernes egne værdier og konkrete problemstillinger, opgaver og udfordringer. Mantraet for DISPUKs lederuddannelser er: Først menneske – da leder. Du bruger nemlig først og fremmest dig selv som menneske i din ledergerning.

Den praksis og de metoder, man lærer på DISPUKs lederuddannelser, bliver relateret til narrativ psykologi og poststrukturalistisk teori og filosofi. DISPUKs lederuddannelser gør deltagerne stærkere som mennesker. Man kommer til at stå mere fast på sine værdier ved at deltage på DISPUKs lederuddannelser.

Se denne video, hvor Allan Holmgren fortæller om DISPUKs lederuddannelser i Det Faglige Hjørne.  Klik her

Vi har desuden lavet en serie på 18 små videoer om narrative ledelse, som man kan se her i Det Faglige Hjørne. Klik her

Læs mere om lederuddannelserne efter boksene.

Praksis-orienterede lederuddannelser

DISPUKs lederuddannelser henvender sig specifikt til ledere, som vil fordybe sig i og lære det ledelsesmæssige håndværk nemlig at forholde sig i relationen til andre mennesker – og til sig selv. Man lærer at forholde sig åbent, nøgternt og nysgerrigt til sine medarbejdere, kolleger, chefer og sig selv.

På vores lederuddannelser lærer man at stille spørgsmål. Den ledelsesmæssige magt ligger nemlig i de spørgsmål, man stiller. Det er medarbejderne, der skal arbejde. Lederen skal lede efter det, der endnu ikke er fundet. Ellers var der ingen grund til at lede.

Lederuddannelse skal først og fremmest rette sig mod praksis og fokusere på de problemstillinger, som hver enkelt deltager sidder med. På vores lederuddannelser får deltagerne et konkret og håndgribeligt udbytte gennem efteruddannelsens metoder, som de fra dag ét kan bruge i deres arbejde.

Stort udvalg af gode lederuddannelser

Vores lederuddannelser favner bredt, og de er tilpasset mange forskellige fagområder. Vi har både generelle narrative lederuddannelser og en lederuddannelse med fokus på pædagogisk ledelse.

Lederuddannelse i Aarhus og Snekkersten nord for København

Der er mulighed for at følge en lederuddannelse i både Snekkersten nord for København samt i Aarhus. I naturskønne omgivelser i køreafstand fra København ligger Snekkersten, et gammelt fiskerleje ved Øresund i Nordsjælland. I vores indbydende lokaler i Snekkersten underviser vi i alle kurser og uddannelser.

Vi tilbyder også alle DISPUKs lederuddannelser i Aarhus på Marselisborg Lystbådehavn i Tangkrogens lyse og inspirerende lokaler med udsigt til Kattegat og tæt på Aarhus Midtby. 

Lederuddannelserne kort fortalt:

  • Tager udgangspunkt i den narrative praksis.
  • Retter sig mod praksis og fokusere på de problemstillinger, som hver enkelt leder sidder med.
  • Giver fornyet energi, optimisme og glæde.
  • Kan tages i både Aarhus og Snekkersten.

Indholdet i DISPUKs lederuddannelser

En lederuddannelse i DISPUK er ikke en almindelig lederuddannelse. Det narrative perspektiv indebærer, at vi sætter menneskers fortællinger i centrum. Uden fortællinger ingen identitet. Identitet skabes ikke gennem værdier, som ledelsen vedtager, men gennem fortællinger. Som leder bliver man nødt til at forstå de spil og magtkampe, man er en del af, og som finder sted på alle arbejdspladser. Derfor lærer man på lederuddannelsen, hvor meget fortællingerne betyder i disse magtkampe. Man lærer, hvordan man kan bruge fortællinger konstruktivt og positivt i håndteringen af magtkampe og problemer.

Vores lederuddannelser klæder dig på til de problemer, ledere møder

Det kan være svært at bevare det gode humør og overblikket i tider, hvor arbejdspladserne lider under nedskæringer, besparelser, fusioner og andre problemer. Det er derfor særdeles nyttigt at tage en lederuddannelse for at få metoder, som man kan bruge på sin arbejdsplads. 

På DISPUKs lederuddannelse arbejder vi praksisrettet, og vi klæder deltagerne på til de opgaver og problemer, man møder som leder.

Målet med lederuddannelsen er at give deltagerne ny energi til at være kreative og konstruktive ledere – så de kan håndtere konflikter og styrke samarbejdet.

Er du i tvivl om, hvilken lederuddannelse du skal vælge?

Så er du altid velkommen til at kontakte kontoret på telefon 4922 5161 eller sende kursussekretær Joan Andersen en mail på andersen@dispuk.dk.

Kontakt

Joan Andersen

Sekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.