,

Workshop: Narrativ brevskrivning

”Det er urimeligt at forvente at mennesker i krise kan huske hvad de har talt om under en samtale. Derfor skriver jeg altid breve til dem efter en samtale. Både for at hjælpe dem med at holde fast i det, vi har talt om, og for at styrke familiernes refleksioner og bevægelser imellem samtalerne.” (Camilla Schjørring)

Ofte stillede spørgsmål

På denne 2-dages workshop vil psykolog Camilla Schjørring, der i mange år har arbejdet med narrativ familieterapi i børne- og ungdomspsykiatrien, præsentere sine erfaringer med samt specifikke greb til narrativ brevskrivning. En lille daglig praksis, der kan ændre en kultur.

Narrativ brevskrivning er et opgør med den behandlingskultur, der planlægger uden om familien og taler om familien. Det giver mulighed for at arbejde på en måde, hvor familien hele tiden står ved siden af behandleren. I stedet for at skrive om, skrives der til familien gennem et brev. På den måde bliver det muligt at tjekke med familien, om vi er på rette vej – sammen.

Workshoppen vil indeholde svar på brugbare spørgsmål, man kan stille sig selv som forarbejde til brevskriving. Det kunne f.eks. være:

  • Hvordan skriver jeg?
  • Hvad betyder det at skrive litterært?
  • Hvordan stiller jeg poetiske spørgsmål?
  • Må jeg skrive mig selv ind? Og hvordan?
  • Hvordan inkorporeres brevene i den terapeutiske proces?

Denne workshop henvender sig til alle faggrupper som beskæftiger sig med dokumentation i deres arbejde med mennesker, og som har lyst til at blive inspireret af narrative dokumentationspraksisser og helt specifikt narrativ brevskrivning.

Hvad menes der specifikt med Narrativ brevskrivning og hvordan føles det at modtage breve?
I denne podcast, der blev optaget under DISPUKs seminar d. 12. september 2023 kan du høre Camilla tale med Elisabeth, som hun kender fra familieterapeutisk team, hvor Elisabeth og hendes mand kom, da deres børn var ramt af mistrivsel. De to fortæller om, hvordan de har oplevet at henholdsvis sende og modtage narrative breve.

 

 

 

 

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

2 dage kl. 9-16

5.500 kr. inkl. moms

Startdato
(klik her for at se alle datoer)

13. jan 2025 Snekkersten

Tilmeldingsfrist: 2. dec 2024

Underviser

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

13. jan 2025 Snekkersten Tilmeld

DETALJER

Snekkersten - 25-820

25-820

13. jan 2025

2. dec 2024

2 dage kl. 9-16

5.500 kr. inkl. moms

Camilla Schjørring

Min. 12 - maks. 24 deltagere

13. jan 2025 - 14. jan 2025

Kl. 9-16

DISPUK, Strandvejen 202B, 3070 Snekkersten

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Joan Bruun Andersen

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.