Om hvordan man taler med den enkelte, arbejder i grupper, arbejder med parforholdet og i familien, der alle er ramt af effekterne af et skadeligt forbrug af rusmidler.

På disse 4 dage vil vi arbejde med sammenhængen mellem de traumatiske begivenheder der ofte ligger bag et rusmiddelforbrug, og de effekter et rusmiddelforbrug kan have for den enkelte og dennes relationer. Vi vil arbejde med sammenhængen mellem traumer, skam og skadeligt forbrug af rusmidler – og deltagerne får konkrete ideer til hvordan man kan arbejde med disse temaer individuelt, i par, familier og i grupper.

Forløbet henvender sig først og fremmest til deltagere der har et grundlæggende kendskab til de narrative grundbegreber, og kan især ses som en overbygning på DISPUKs 12-dages uddannelse for misbrugsbehandlere i Snekkersten og Aarhus.

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Nej, men vi har her fremhævet nogle af de steder, vi særligt kan anbefale i nærheden af vores undervisningssted i hhv. Snekkersten og Århus.

Snekkersten

Aarhus
 

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

4 dage

9.000 kr. inkl. moms

26. jan 2023 Snekkersten

Underviser

Datoer

26. jan 2023 Snekkersten Tilmeld

DETALJER

Snekkersten - Kursusnr. 23-840

23-840

26. jan 2023

1. dec 2022

4 dage

9.000 kr. inkl. moms

Anine Boisen

Lone Kaae Morell

Min. 12 - maks. 24 deltagere

26. jan 2023 - 27. jan 2023

30. jan 2023 - 31. jan 2023

Den 26.-27. og den 30.-31. januar 2023.
Kl. 10-16 den 26. januar og den 30. januar. De øvrige 2 dage kl. 9-16

DISPUK 1, Snekkersten Stationsvej 13, 3070 Snekkersten

Ingen

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Mette Agerbo

Kursussekretær

agerbo@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.