, ,

Egenterapi i gruppeforløb

Forløbet er udarbejdet til psykologer og psykiatere, der har brug for at indsamle terapitimer til deres specialistuddannelse.

DISPUK tilbyder nu et unikt gruppeforløb med Anette Holmgren til psykologer, psykiatere og andre akademikere, der er interesserede i at komme tættere på sig selv og den narrative terapi.

Gruppeforløbet består af i alt 8 enkeltdage, hvor deltagernes historie og temaer på skift vil være i centrum for undervisningen. Deltagerne vil få mulighed for at erfare, hvordan personlige temaer, der deles i en gruppe, kan undersøges og bearbejdes med gruppens hjælp.

Metode:      
Metodisk vil vi dels arbejde med individuel terapi i gruppe. Her fylder deltagernes personlige temaer og problematikker på skift og gruppen indgår som bevidnende team. Og dels vil vi arbejde med narrativ gruppeterapi, hvor gruppen inddrages mere i relation til de personlige temaer.

Indhold:       
Indholdet i gruppeforløbet er bestemt af deltagernes ønsker. Det kunne for eksempel være: Relationelle problematikker, traumatiske erfaringer, uønskede vaner og afhængigheder, negative dominerende selvfortællinger, fastlåste mønstre i relation til familie, parforhold, børn, arbejdsliv, venskaber, intimitet og krop.

Udbytte:
Forløbet er en unik mulighed for at studere narrativ terapi i praksis. Først og fremmest at mærke og undersøge den narrative praksis i relation til egne temaer og problematikker, tilegne sig erfaring med gruppeterapiens muligheder og dele efterfølgende refleksioner omkring den terapeutiske proces.

Krav til deltagelse:
Gruppeforløbet er primært tiltænkt psykologer og andre akademikere, der ønsker fordybelse i den narrative terapi igennem praksis og/eller som har brug for timer i forbindelse med specialistuddannelse i psykoterapi. Der er plads til få ikke-akademikere i gruppen. Kontakt os for nærmere information, hvis du er interesseret i netop dette forløb.

Om Anette Holmgren
Autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi. Anette har skrevet en række bøger og artikler om narrativ terapi. Hun har de seneste år beskæftiget sig primært med undervisning og behandling af traumer og har igennem en lang årrække arbejdet med grupper i undervisningsregi og supervision.

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Nej, men vi har her fremhævet nogle af de steder, vi særligt kan anbefale i nærheden af vores undervisningssted i hhv. Snekkersten og Århus.

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

8 mandage

24.000,- kr. (momsfrit)

Startdato
(klik her for at se alle datoer)

22. sep 2025 Snekkersten

Tilmeldingsfrist: 15. aug 2025
Kl. 9-16

Betaling kan ske over 2 kalenderår.

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

22. sep 2025 Snekkersten Tilmeld

DETALJER

Snekkersten - Kursusnr. 25-770

25-770

22. sep 2025

15. aug 2025

8 dage

24.000,- kr. (momsfrit)

Anette Holmgren

Min. 5 - maks. 8 deltagere

22. sep 2025

20. okt 2025

10. nov 2025

1. dec 2025

12. jan 2026

23. feb 2026

16. mar 2026

13. apr 2026

Kl. 9-16.

Betaling kan ske over 2 kalenderår. Anføres ved tilmelding.

DISPUK, Snekkersten Stationsvej 13, 3070 Snekkersten

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Joan Bruun Andersen

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.