,

Oplev Michael White gennem to dages video-workshop

Hvad enten du selv har set Michael White arbejde og ønsker et gensyn eller, du er stødt på ham gennem tekster og undervisning og gerne vil se ham arbejde i levende billeder, kommer der her en unik mulighed.

For mange af os, der holder af Narrativ Praksis, står Michael White i et helt særligt lys. Det er en fornøjelse at læse hans tekster og få indblik i hans helt særlige, kreative evne til at møde og lytte til mennesker og stille spørgsmål, der førte til udviklingen af skønne historier om disse menneskers liv.

For nogle af os vækker teksterne minder om at være på uddannelse hos ham, om oplæg han holdt og om nogle af de mange videoer af samtaler han viste, for at dele sin praksis. Men da Michael White samtidig var et menneske, der holdt etikken højt, er der ikke mange af de videoer, man har kunnet se efter hans død. Selvom vi er mange, der har savnet den mulighed.

For nyligt fik Mark Hayward, der har arbejdet med narrativ terapi i en menneskealder, adgang til The Michael White Video Archive ved Dulwich Centre i Adelaide. Og de seneste år har han lavet workshops, der er bygget op om et udvalg af de videoer, der var tilgængelige der.

Det er derfor en stor glæde at kunne slå dørene op på DISPUK for to dage med Mark og ikke mindst de savnede videoer med Michael White. Faktisk er glæden så stor, at alle DISPUKs konsulenter har været de første til at melde sig til. 

Men der er heldigvis plads til flere…   

Mark Hayward skriver selv om workshoppen:

“Arkivet i Adelaide med 350 dvd’er har afsløret nogle fantastiske undervisnings- og kliniske videoklip. Alle videoer har undertekster på engelsk. Flertallet af disse videoklip er fra undervisningssessioner – delvist fordi idéerne og teknikkerne kommer i koncentrerede og redigerede former, og delvist på grund af vanskelighederne med at få tilladelse fra klientdeltagerne mange år senere – men der vil være 1-2 længere kliniske praksisvideoer hver dag. Tag dine notesbøger, dine kritiske evner, lidt plads i dit sind og din klarhed til at fordybe dig i Michael Whites praksis med.”

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

2 dage

3.000 kr. inkl. moms

Startdato
(klik her for at se alle datoer)

25. nov 2024 Snekkersten

Tilmeldingsfrist: 1. nov 2024

Underviser

Mark Hayward

Læs mere

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

25. nov 2024 Snekkersten Tilmeld

DETALJER

Snekkersten - 24-832

24-832

25. nov 2024

1. nov 2024

2 dage

3.000 kr. inkl. moms

Min. 12 - maks. 50 deltagere

25. nov 2024 - 26. nov 2024

Kl. 10-16 første dag og kl. 9-15 anden dag.

DISPUK, Strandvejen 202, 3070 Snekkersten

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Joan Bruun Andersen

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.