,

1 dags workshop om feedback – veje til samtaler om faglighed og bevægelser

I mange organisationer, teams og samarbejdsrelationer er der ønsker og også krav om feedback, men meget tyder på, at der er mange forskellige forståelser af, hvad feedback er, hvad det kunne være et svar på og hvordan man overhovedet bedriver sådan noget.

Mange har også erfaringer med at ønske sig at få lidt feedback fra kolleger eller sin leder ift. konkrete opgaveløsninger, handlinger eller initiativer, men når så feedbacken kommer, ja så kunne det i bedste fald ikke rigtig bruges til noget og i værste fald slog man sig lidt på den, følte sig måske kritiseret og ønsker sig ikke meget mere af den slags.

Derfor udbyder vi denne workshop om, hvordan man gennem narrativ praksis kan skabe veje til samtaler om faglighed og bevægelser.

Hvad går workshoppen om feedback ud på?

Narrativ praksis tilbyder måder at lytte og tale på, som kommer tæt på hvad der er vigtigt for mennesker og på deres intentioner.

På workshoppen vil vi arbejde med måder at rammesætte faglige samtaler, der dels kan undersøge praksis og skabe mere udsyn og flere veje, og som kan bidrage til mod på og lyst til arbejdet og samarbejdet.

Hvad indeholder workshoppen?

Deltagerne på workshoppen vil blive præsenteret for en trinvis guide til faglig feedback, der rummer følgende:

  • Et skærpet fokus på modtageren af feedbackens egne intentioner og faglige optagetheder. Hvad er personen selv optaget af og kunne ønske sig feedback omkring?
  • Udvikling af rigere fortællinger om modtagerens viden, færdigheder og værdier.
  • Konkrete veje for den, der giver feedback til at lytte og til i feedbacken at bruge et sprog, der snarere end at kaste et vurderende blik, kan bidrage til opgradering af den anden og til inspiration.

Hvem underviser på workshoppen:

Underviser på workshoppen er Eva Kragh, konsulent på DISPUK og cand. Comm.

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

1 dag

3.500 kr. inkl. moms

Startdato
(klik her for at se alle datoer)

12. maj 2025 Snekkersten

Tilmeldingsfrist: 1. apr 2025

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

12. maj 2025 Snekkersten Tilmeld

DETALJER

Snekkersten - 25-802

25-802

12. maj 2025

1. apr 2025

1 dag

3.500 kr. inkl. moms

Eva Kragh

Min. 12 - maks. 24 deltagere

12. maj 2025

Kl. 9-16

DISPUK, Strandvejen 202, 3070 Snekkersten

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Joan Bruun Andersen

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.