SAMTALER, KONSULENT­YDELSER​ og COACHING

Coaching hos CNC – Center for Narrativ Coaching

Coaching hos CNC - Center for Narrativ Coaching

 

Center for Narrativ Coaching i Snekkersten tilbyder narrative coachingsamtaler med en samtalepartner, som deltager eller har deltaget på en af DISPUKs efteruddannelser. Samtalerne foregår på onsdage kl. 16.30 og kl. 18.30 og har til formål at hjælpe og inspirere dig i forhold til de vanskeligheder og problemstillinger, du trækkes med. Samtidig er samtalerne en lærings- og træningsmulighed for coachen, der gennem samtalen kan blive bedre til narrativ coaching.

Ved hver samtale deltager 2-3 coaches. Den ene er din samtalepartner, de andre har fokus på den læring, der skal komme ud af jeres samtale. De vil efter samtalen give dig deres personlige respons. Samtalerne optages på film og kan blive brugt til supervision af coachene. Optagelserne slettes, når dit forløb på Center for Narrativ Coaching er slut.

Man deltager i et forløb på 5 samtaler og er tilknyttet de samme coaches. Forløb på 5 samtaler koster i alt kr. 500,- inkl. moms

Ønsker du at blive skrevet op, så kontakt CNC på

CNC-snekkersten@dispuk.dk

Sten på sten med sløret baggrund

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.