,

Narrativ supervisionsgruppe for psykologer med henblik på autorisation/specialist­uddannelse

DISPUKs supervisionsgruppe for psykologer giver deltagerne mulighed for at få nye forståelser, begreber og handlemuligheder i forhold til arbejdslivet og samtidig stifte bekendtskab med den narrative tænkning

DISPUKs supervisionsgruppe for psykologer er en tilbagevendende supervision og refleksion i en travl hverdag. Supervisionsdagene indeholder læring og ideer til det konkrete psykologarbejde og de vanskeligheder og dilemmaer man kan stå i.

Deltagelse i gruppen skaber mulighed for at se nærmere på egen stil og foretrukne måder at arbejde på, ligesom det vil give ideer og perspektiver i forhold til samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere.

Det er deltagernes konkrete sager og opgaver der danner udgangspunkt for supervisionen. Dilemmaer, tvivl, spørgsmål og problemstillinger udfoldes og udfordres, med henblik på at skabe øget forståelse og handlemuligheder for den enkelte deltager.

Alle deltagerne vil blive indraget i supervisionerne, således at der sker læring til hver enkelt, uanset hvilke sager der tages udgangspunkt i.

Timer
I alt 10 dage kl. 9-16, svarende til 60 timer, som omregnes til 40 eksterne supervisionstimer ved 4 eller 5 deltagere.

Om underviseren
Camilla Weber Schjørring, cand. psych., aut. og godkendt specialist i psykoterapi med børn. Har senest været ansat i børne- og ungdomspsykiatrien, hvor hun har arbejdet med narrativ familieterapi og brobygning mellem sektorer. 

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Nej, men vi har her fremhævet nogle af de steder, vi særligt kan anbefale i nærheden af vores undervisningssted i hhv. Snekkersten og Århus.

Klik her for at se opdateret liste på vores faq-side

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

10 dage

30.000 kr. inkl. moms

Startdato
(klik her for at se alle datoer)

27. jan 2025 Snekkersten

Tilmeldingsfrist: 15. dec 2024

Underviser

Datoer

27. jan 2025 Snekkersten Tilmeld

DETALJER

Snekkersten - Kursusnr. 25-780

25-780

27. jan 2025

15. dec 2024

10 dage

30.000 kr. inkl. moms

Camilla Schjørring

Min. 4 - maks. 5 deltagere

27. jan 2025

24. feb 2025

10. mar 2025

28. apr 2025

12. maj 2025

2. jun 2025

23. jun 2025

11. aug 2025

1. sep 2025

6. okt 2025

Alle 10 datoer ligger på mandage kl. 9-16.

DISPUK 1, Snekkersten Stationsvej 13, 3070 Snekkersten

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Joan Bruun Andersen

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.