Coachuddannelse og vejlederuddannelse

Kvalificeret vejledning og coaching kan gøre en kæmpe forskel. Formålet med DISPUKs narrative efteruddannelse for coaches og vejledere er at styrke dine metoder, evner og færdigheder - og at gøre dig til en endnu dygtigere vejleder og coach.

DISPUKs coachuddannelse og vejlederuddannelse styrker din tænkning, dit mod og din handlekraft.

På efteruddannelsen i narrativ coaching og vejledning lærer deltagerne at strukturere og styre samtaler, så der bliver plads til at forholde sig til vanskeligheder og problemer, men også til at fokusere på muligheder – på det, der er vigtigt for den, man taler med. Det vigtigste af alt er nemlig at få personen, man coacher eller vejleder i kontakt med sine personlige værdier, så personen kan handle i integritet med dem.

På DISPUKs coachuddannelse og vejlederuddannelse bliver deltagerne i stand til at påtage sig et bredt felt af komplicerede coaching- og vejledningsopgaver. Det kan eksempelvis være studievejledning, ledelsescoaching, kollegial vejledning, ungdomsvejledning, individuel coaching – og andre former for rådgivning, coaching og vejledning.

Om coachuddannelsen og vejlederuddannelsen

På coach- og vejlederuddannelsen praktiseres der en reflekterende tilgang til livet og til læring gennem først og fremmest bevidning. Deltagerne lærer praktiske metoder, så de bliver i stand til at udforske de meningsskabende historier, vi som mennesker kan fortælle om os selv.

Deltagerne kan efter endt uddannelse konstruktivt skabe nye veje og muligheder for den coachede/vejledte. De færdigheder, man opnår på uddannelsen, kan anvendes direkte i deltagernes coach- eller vejlederpraksis.

Man bliver ganske enkelt en bedre coach og vejleder, når man anvender de narrative praksisser, for man hjælper mennesker med at komme tættere på det, der betyder noget for dem.

Coachuddannelsen og vejlederuddannelsen kort fortalt:

  • Er funderet i den narrative praksis.
  • Fokuserer på intentioner, værdier og relationer frem for lette løsninger.
  • Styrker dine coaching- og vejlederfærdigheder.
  • Kan både tages på Sjælland og i Jylland.

Fokus på værdier frem for lette løsninger

Der er kun problemer, fordi der er noget, der er vigtigt.
Coach- og vejlederuddannelsen hos DISPUK fokuserer ikke på enkle løsninger og værktøjer. I stedet fokuserer coachuddannelsen og vejlederuddannelsen på samskabelse af nye fortællinger, som kan hjælpe den coachede videre med sit liv:
Vores coachuddannelse og vejlederuddannelse er funderet i den narrative praksis og har dermed fokus på en eksternalisering af problemer og deres effekter for derigennem at finde frem til personens intentioner, værdier og relationer.

Hvem henvender coachuddannelsen og vejlederuddannelsen sig til?

Vores coachuddannelse og vejlederuddannelse henvender sig til personer, som allerede praktiserer eller ønsker at praktisere coaching og vejledning. Færdighederne fra coachuddannelsen kan også bruges til at blive en bedre leder eller konsulent. Og man bliver også et bedre menneske, når man handler i overensstemmelse med sine egne værdier.
Uddannelsen adskiller sig fra andre coachuddannelser ved at bygge på det narrative perspektiv – Læs om det narrativeperspektiv her


Vil du vide mere om vores coachuddannelse og vejlederuddannelse?

Kontakt os på dispuk@dispuk.dk eller telefon 4922 5161

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.