Workshop with Todd May: Which ways can Merleau-Ponty’s understanding of the body inform therapeutic practice?

Den amerikanske filosof Todd May er en af vores faste samarbejdspartnere, når vi gennem tiden har ønsket at blive klogere på nogle af de filosofiske inspirationskilder, som Michael White trak på i udviklingen af narrativ praksis. De sidste par år han har set på sammenhænge mellem den filosofiske inspiration og de narrative praksisser og blandt andet talt om det, han kalder ”the missing theoretical link” i narrativ terapi. Noget, vi er blevet så optagede af, at vi straks har inviteret ham til at lave en workshop.

Todd May forklarer:

“Maurice Merleau-Ponty is the missing theoretical link in narrative practice. His conception of the body and how it engages the world provides a bridge from Michel Foucault’s politics to therapeutic practice. We know that we are embodied, but narrative theory has not articulated a full framework for understanding embodiment. This session will introduce participants to the thought of Merleau-Ponty and how it connects to both Michel Foucault and narrative theory. At the end of the day, participants will have an opportunity to discuss different ways in which Merleau-Ponty’s understanding of the body can inform therapeutic practice.”

Om underviseren:
Todd May, professor i filosofi på Clemson University i South Carolina, USA, er en kær ven af DISPUK og har været gæsteunderviser hos os siden 2010. Todd underviser levende og engageret på et letforståeligt engelsk og med stor forståelse for, at vi undervejs må hjælpes ad med at oversætte centrale passager og begreber til dansk, hvilket også kommer til udtryk i den online studiegruppe, som han i øjeblikket leder gennem DISPUK.

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

1 dag

750,- kr. inkl. moms

Datoer oplyses senere.

Underviser

Todd May

Læs mere

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

Datoer oplyses senere.

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Joan Bruun Andersen

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.