Online informationsmøde
om DISPUKs lederuddannelse
Kursusbeskrivelse
Uddannelsen i narrativ ledelse og konsulentarbejde indeholder en guldgrube af praktiske metoder, der skaber klarhed over komplekse problemer og gør ledelse og samarbejde lettere i hverdagen.
Ledere og konsulenter skal kunne håndtere samarbejdsvanskeligheder, problemer og dårlig stemning. På leder- og konsulentuddannelsen lærer hvordan man skaber god stemning, forbedrer samarbejdet og skaber glæde og engagement.
Først og fremmest handler narrativ ledelse om lederens forhold til sig selv – nemlig at få fat i sine egne værdier, så lederen kan lede sig selv på trods af presset fra kulturens normer. Ledelse handler om at lede efter det, der endnu ikke er fundet. Derfor mantraet: Først menneske, da leder.
Lederen skal både være en tryghedsskabende og en hverdagsrevolutionær skikkelse. På denne uddannelse får du styrket dit mod og din handlekraft.
Arbejdslivet skal gøres meningsfuldt. Personalet skal have mulighed for at fortælle deres historie om, hvorfor de er på arbejdspladsen, hvordan deres historie på arbejdspladsen har udfoldet sig, samt hvordan det er at være på arbejdspladsen. Gennem fortællingen og samtalen om problemer og deres effekter, kan mennesker med et narrativt greb finde frem til, hvad der er vigtigt i deres liv for at de trives bedst.
Du lærer, hvordan samtalen om problemer fører til en samtale om det, der er vigtigt i livet. Derigennem hjælper man mennesker til at stå bedre fast i livets storme. Der er kun problemer, fordi der er noget, der er vigtigt.
Både narrativ ledelse og narrativt konsulentarbejde handler om at give medarbejderne og lederne lejlighed til at lede – efter deres værdier, efter det, der giver livet mening for dem. Uden fortællinger og meningsskabelse kan man ikke finde vej i labyrinten af kompleksitet og magt.
Allan Holmgren vil på dette infomøde give en introduktion til nogle af de centrale narrative begreber Bevidning, Eksternalisering, Genforfattende samtaler (HVAD-modellen) og Intentionalitet og forklare, hvorfor det er så vigtigt at tage udgangspunkt i fortællinger om de problemer, mennesker oplever, og som har magt over dem og deres samarbejde. Magtperspektivet er centralt i den narrative tilgang til organisatorisk kompleksitet.
Informationsmødet foregår online via Zoom og der fremsendes link nogle dage før afholdelse.
Man kan med stor fordel læse Allan Holmgrens lille bog “Fortæl“ inden informationsmødet samt eventuelt bogen “Sådan kan man lede”
Underviser
Datoer
Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset
29. jan 2025 Online Tilmeld
DETALJER
Online - Kursusnr. 25-920
25-920
29. jan 2025
29. jan 2025
2 timer
Gratis kr.
Allan Holmgren
Min. 5 - maks. 30 deltagere
29. jan 2025
Kl. 17.00-19.00
Ingen
14. maj 2025 Online Tilmeld
DETALJER
Online - 25-922
25-922
14. maj 2025
14. maj 2025
2 timer
Gratis kr.
Allan Holmgren
Min. 5 - maks. 30 deltagere
14. maj 2025
Kl. 17-19
Ingen
Har du spørgsmål til kurset?
Registration Form
kl. 17.00-19.00
29. jan 2025 Online
14. maj 2025 Online
Gratis