Kursusbeskrivelse

Kom til informationsmøde om grunduddannelsen, mød dine kommende undervisere og få spurgt ind til alt det, der måtte have betydning for dit valg af efteruddannelse.

Hvad har betydning for dig, når du skal vælge efteruddannelse? Og lever den efteruddannelse, du gerne vil have, op til det?

DISPUK er kendt for at være praksisnær, teoretisk og metodisk velfunderet og nytænkende. På vores grunduddannelse gennemgår man en stor professionel såvel som personlig udvikling. Man bliver dygtigere som professionel og mere rolig som menneske.

På vores gratis informationsmøde vil deltagerne få information om uddannelsens opbygning og indhold, og der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål og få en fornemmelse af stemningen og ånden i DISPUK.
Der er også mulighed for online deltagelse på mødet. Link fremsendes efter sidste tilmeldingsfrist.

Ofte stillede spørgsmål

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Der vil være kaffe og the

2 timer

Gratis kr.

16. jan 2023 Aarhus

Underviser

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

16. jan 2023 Aarhus Tilmeld

DETALJER

Aarhus - 23-955

23-955

16. jan 2023

9. jan 2023

2 timer

Gratis kr.

Martin Nevers

Min. 12 - maks. 40 deltagere

16. jan 2023

Kl. 17.00-19.00

Restaurant NorR, Marselisborg Havnevej 46d, 8000 Aarhus C

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Mette Agerbo

Kursussekretær

agerbo@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.