, ,

Online informationsmøde om DISPUKs uddannelsestilbud

Kursusbeskrivelse

Skal du vælge vores 2-årige lederuddannelse eller vores uddannelse for pædagogisk ledelse? Er grunduddannelsen, coaching- og vejledning, familieterapi eller traumeuddannelsen den mest oplagte vej at gå? Vil det være bedst at tilmelde dig uddannelsen i konflikthåndtering eller som kontaktlærer? Og hvilke muligheder er der for at blive psykoterapeut, hvis det er den vej, man ønsker at gå?

DISPUK har igennem mange år udbudt og udviklet en række forskellige uddannelser. Fælles for alle uddannelser er afsættet i narrativ praksis og teori. Er du i tvivl om, hvilken vej der er den rigtige for dig at vælge i vores kursusudbud, kan det være en idé at deltage i et af vores infomøder om vores uddannelser.

På et intromøde bliver du præsenteret for både sammenhænge og forskelle i vores uddannelsestilbud, og du vil få mulighed for at stille nogle af de spørgsmål, du måtte have direkte til Martin Nevers, som er uddannelsesansvarlig, og samtidig høre hvad andre spørger om.

Arrangementet er gratis og foregår online, og varer ca. en times tid afhængig af deltagernes spørgelyst. Der fremsendes link efter sidste tilmeldingsfrist.

Kl. 17-18

Gratis kr.

Startdato
(klik her for at se alle datoer)

22. okt 2024 Online

Tilmeldingsfrist: 9. okt 2024

Ingen

Underviser

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

22. okt 2024 Online Tilmeld

DETALJER

Online - 24-955

24-955

22. okt 2024

9. okt 2024

Kl. 17-18

Gratis kr.

Martin Nevers

Min. 12 - maks. 40 deltagere

22. okt 2024

Kl. 17.00-18.00

Online

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Mette Agerbo

Kursussekretær

agerbo@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.