, ,

PPR i et narrativt perspektiv

Hvordan faglig kreativitet, fokus på relationer og hverdagsrevolutionære praksisser kan blive baggrundsmusikken i et arbejdsfelt, der er præget af kompleksitet, modsatrettede krav, etiske dilemmaer og stigende opgavemængder.

 

Håb, mod og konkret inspiration til udvikling af PPR-arbejdet med den pædagogiske praksis i dagtilbud og skoler.

 

Det er, hvad vi håber at indgyde under denne narrative salon med DISPUKs direktør Martin Nevers og psykolog Tine Mølgaard, der har mange års erfaring fra kommunal Pædagogisk Psykologiske Rådgivning (PPR).

 

Martin og Tine er begge ildsjæle, når det kommer til især børn og unges trivsel. Med udgangspunkt i begrebet “Praksisnær PPR”, vil de i denne narrative salon fordyber sig i, hvordan PPR-medarbejderen kan agere den gode rollemodel i samarbejdet med pædagoger og lærere og dermed skabe grobund for vigtige justeringer af den pædagogiske praksis, der udgør børnenes levevilkår. 

 

Så tag dine kollegaer under armen og forbered dig på en aften med masser af konkret inspiration, god energi og ikke mindst håb for en endnu mere meningsfuld og kreativ PPR-praksis.

Ofte stillede spørgsmål

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Vi serverer vand, vin og snacks på vores saloner.

2 timer

200,- kr. + billetgebyr inkl. moms

Startdato
(klik her for at se alle datoer)

9. okt 2024 Snekkersten

Tilmeldingsfrist: 1. okt 2024

Interviewer

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Nis Hartvith

Kursussekretær

hartvith@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.