, ,

Oplev en narrativ samtale live i Aarhus

På DISPUK tilbyder vi en unik mulighed for opleve narrativ terapi i praksis. På en såkaldt Michael White-eftermiddag, kan man bevidne en narrativ samtalesession med enkeltpersoner, par eller familier i Aarhus.

Man kan som deltager opleve, hvordan en professionel narrativ samtale udspiller sig. Samtalen bevidnes af deltagerne skriftligt med et brev til den eller dem, der bliver interviewet om deres problemer. Her kan deltagerne relatere samtalens temaer og problemstillinger til eget liv. Der vil være mulighed for drøftelse af samtalen, når den er afsluttet.

Samtalen ligger sidst på eftermiddagen og henvender sig til alle, der er interesseret i det narrative arbejde. Eftermiddagen kan også bruges som introduktion til det narrative.

DISPUK har siden 2008, da Michael White døde, gennemført samtaler i hans ånd og til hans ære og minde, hvor man som professionel kan overvære og bevidne en narrativ samtalesession.

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Nej, men vi har her fremhævet nogle af de steder, vi særligt kan anbefale i nærheden af vores undervisningssted i hhv. Snekkersten og Århus.

Snekkersten

Aarhus
 

Der serveres kaffe/te/vand.

kl. 16.30-19.30

200,- kr. inkl. moms

Startdato
(klik her for at se alle datoer)

30. okt 2024 Aarhus

Tilmeldingsfrist: 8. okt 2024

Underviser

Datoer

30. okt 2024 Aarhus Tilmeld

DETALJER

Aarhus - Kursusnr. 24-859

24-859

30. okt 2024

8. okt 2024

kl. 16.30-19.30

200,- kr. inkl. moms...

Lone Kaae Morell

Min. 12 - maks. 30 deltagere

30. okt 2024

Kl. 16.30 - 19.30

Incl. kaffe/the

Restaurant NorR, Marselisborg Havnevej 46 D, 8000 Aarhus

Ingen

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Mette Agerbo

Kursussekretær

agerbo@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.