, ,

Narrativ Salon i Aarhus med Lone Kaae Morell: Om narrativ socialpædagogik

Om narrativ pædagogik

Med en lyst til at tale til kongen frem for stodderen i den anden.

Sådan går Lone Kaae Morell ind i de mange samtaler, hun har med mennesker, der befinder sig forskellige og ofte svære steder i livet.

Lone, der har arbejdet halvdelen af sit professionelle liv som socialpædagog og halvdelen som konsulent på DISPUK, kalder netop sin måde at gå til samtaler på for narrativ socialpædagogisk. En tilgang, hvor hun ikke er bange for at skrive sig selv ind, at give håb og at gå et lille stykke vej med den anden. Med professionelt nærvær, kontakt og vitalitet.

Eller, som hun forklarer det:

”Ja, vi skal bekræfte det, der er. Men vi skal også meget mere. Jeg tror det stillestående er det mest smertefulde. Når tomheden og fornemmelsen af intethed har vokser sig alt for stor, føler jeg nogen gange en forpligtelse til at centrere mig og skabe bevægelse.”

På denne salon vil Lone blive interviewet af DISPUKs kommunikationsansvarlige Olivia Nepper Winther om sine mange års erfaringer med at kombinere socialpædagogik og det narrative, og gennem aktuelle praksiseksempler forklare, hvad det er, hun mener, at netop pædagogikken kan bidrage særligt med i det narrative arbejde.

Ofte stillede spørgsmål

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Vi serverer vand, vin og snacks på vores saloner.

kl. 17.00-19.00

UDSOLGT - 200 kr. + billetgebyr inkl. moms

Startdato
(klik her for at se alle datoer)

Datoer oplyses senere.

Interviewer

Olivia Nepper Winther

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Nis Hartvith

Kursussekretær

hartvith@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.