, ,

Narrativ salon i Snekkersten: Om fædres vrede og døtres frygt

Hvorfor bliver du så vred far?

Denne vinter udkom en ny sæson af DISPUKs podcast Tætte Talks. I den taler Anette Holmgren med seks kvinder, der har erfaring med den skjulte vold, der stadig finder sted i mange familier, og specifikt om fædres vrede. Om råb og skæld ud, der er så skræmmende, at det ikke forlader kroppen.

På denne salon vil Anette folde nogle af de refleksioner ud, som arbejdet med podcasten har givet hende, og hun vil udforske, hvordan hendes egen fars vrede har sat sig i hende og hvilke effekter det har haft og har den dag i dag – ligesom at hun vil tale med publikum om deres erfaringer.

Anette Holmgren

Ofte stillede spørgsmål

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Der serveres kaffe/te/vand/hvidvin og snacks

Kl. 17.00-19.00

200 kr. + billetgebyr inkl. moms

Startdato
(klik her for at se alle datoer)

Datoer oplyses senere.

Interviewer

Olivia Nepper Winther

Datoer

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Nis Hartvith

Kursussekretær

hartvith@dispuk.dk

2093 6400

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.