Podcast - Narrative Saloner

Lyt til vores Narrative Saloner

07.02.2023
Share

Stress, skam, mobning, kærlighed og bipolaritet. I efteråret 2020 lancerede vi et nyt initiativ i DISPUK: Narrativ Salon. Vores saloner tager udgangspunkt i temaer, der har fascineret og indfanget faglig interesse for den interviewede person, og giver deltagerne mulighed for at møde os til et glas vin og på tæt hold opleve den narrative praksis.

Se fremtidige saloner på vores eventside

Samtidig optager vi salonerne, så man efterfølgende kan høre dem som podcast.

Lyt med her.

Efteruddannelse med DISPUK

Gå på opdagelse i vores brede udvalg af narrative efteruddannelser, der rummer alt fra coach- til lederuddannelser og fra traume- til psykoterapeutuddannelse.

Kurser hos DISPUK

Spændende kurser med et narrativt perspektiv. Vi er kendt for høj faglighed, dygtige undervisere, eksperimenterende praksis og for vores skønne omgivelser. 

Samtaler og konsulentydelser

Med afsæt i teorier og praksis udviklet inden for en narrativ ramme tilbyder DISPUK udover uddannelsesforløb i eget hus også forløb afholdt lokalt på arbejdspladsen – fx i samarbejde med virksomheder, afdelinger og kommuner.

Du vil måske også synes godt om…

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.