Kursusbeskrivelse

Det kan være en vigtig og stor beslutning at vælge efteruddannelse. Der er mange retninger og ”skoler” at vælge imellem, og uddannelse er både tidskrævende og omkostningsfuldt.

DISPUK er kendt for at være praksisnært, teoretisk og metodisk velfunderet og nytænkende. Man gennemgår en stor professionel og personlig udvikling. Man bliver dygtigere som professionel og mere rolig som menneske.

Hvert år afslutter over 200 kursister et års uddannelse i DISPUK, i henholdsvis Snekkersten og Århus. Derudover gennemføres hvert år flere eksterne forløb rundt omkring i Danmark.

Den fulde uddannelse i narrativ samtalepraksis består af tre trin: DISPUKs 5-årige psykoterapeutiske efteruddannelse er den længste og mest omfattende uddannelse. Mange tager bare første år, eller de tre første år – måske fordi man ikke kan se sig selv i en decideret psykoterapeutisk praksis. Uanset om man arbejder indenfor familiearbejde,  i skoleverdenen, på opholdssteder, børne- og ungdomsinstitutioner, med behandling – og rådgivning, erhvervslivet eller i privat praksis, giver DISPUKs uddannelser et solidt narrativt fundament at arbejde ud fra.

Dette informationsmøde vil give interesserede en introduktion til den narrative forståelse af livet og af behandling. Hovedelementerne i de teoretiske, metodiske og etiske principper i denne praksis vil blive gennemgået. Deltagerne vil få information om uddannelsens opbygning og indhold, og der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål og få en fornemmelse af stemningen og ånden i DISPUK.

Ofte stillede spørgsmål

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

2 timer

11. okt 2021 Aarhus

Gratis

Der serveres kaffe/te/vand.

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

11. okt 2021 Aarhus Tilmeld

DETALJER

Aarhus - Kursusnr. 21-955

21-955

11. okt 2021

4. okt 2021

2 timer

Gratis

Lone Kaae Morell

Lasse Hauge

Min. 12 - maks. 30 deltagere

11. okt 2021

Kl. 16.30-18.30.

Der serveres kaffe/te/vand.

Restaurant NorR, Marselisborg Havnevej 46d, 8000 Aarhus C.

Ingen

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Mette Agerbo

Kursussekretær

agerbo@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.