Konsulentydelser

Få økonomisk tilskud til din efteruddannelse på DISPUK

Vidste du, at du med kompetencemidler kan være et skridt nærmere den efteruddannelse på DISPUK, som du har drømt om?

Måske du har hørt om de tre offentlige kompetencefonde – den kommunale, regionale og statslige?

Kompetencefondene er etableret som et led i overenskomstforhandlingerne og har til formål at understøtte kompetenceudviklingen for ansatte i kommuner, stat og regioner.

De fleste overenskomster indeholder en kompetencefond, hvorfra der kan søges om tilskud til kurser til medarbejdere, som er omfattet af overenskomsten.

Så er du kommunalt, regionalt eller statsligt ansat, er det værd at tjekke fondene ud.

Man kan i princippet søge om tilskud til alle uddannelser, men de faglige organisationer har lavet positivlister over forhåndsgodkendte uddannelser og uddannelsesniveauer.

Det er ikke alle fagforbund, der godkender ansøgninger til vores uddannelser, da det kommer an på overenskomsten. Derfor kan vores kursussekretærer heller ikke rådgive jer om, hvorvidt I kan få støtte, da der findes omkring 75 kompetencefonde i Danmark, men vi har en del kursister på DISPUK, der har fået tilkendt midler ved en konkret individuel vurdering, hvor uddannelsen vurderes relevant i forhold til kursistens arbejdsfunktion.

Vi har samlet links til de tre offentlige kompetencefonder herunder:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.