bobler

DISPUK søger ny køkkenmedarbejder

Vores ene køkkenmedarbejder går efter sommerferien på velfortjent pension, og derfor søger vi nu en engageret og positiv medarbejder med flair og interesse for at lave sund og velsmagende mad til vores mange kursister.

Ud til Øresund i Snekkersten ligger DISPUK, en privat kursusvirksomhed med mange forskellige mennesker i huset hver dag. På vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage, som vores dygtige køkkenmedarbejdere står for.

Som køkkenmedarbejder vil du indgå i et lille kvalificeret team, der arbejder sammen og til tider hver for sig i vores to åbne køkkener. Sammen skal I tilrettelægge og tilberede frokostbuffeten til et varierende antal kursister.

Vi håber at finde en profil, der:

  • Laver gode frokostretter, salater og er glad for at bage kager og brød.
  • Er idérig ift. nye opskrifter og ingredienser.
  • Er imødekommende og indstillet på, at der kan være mange folk omkring køkkenet.
  • Er stabil og fleksibel.

Du skal kunne arbejde fra kl. 7.00 til ca. kl. 14.30, men arbejdstiden varierer hen over ugen og nogle dage kan være fridage. Den ugentlige arbejdstid er ca. 25 timer.

Hvis du er interesseret, så send en ansøgning til Olivia Nepper Winther inden senest den 1. juni.
Vi regner med ansættelse fra 1. august.   

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt

Olivia Winther

Kommunikations-medarbejder

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.