bobler

DISPUK søger en ny konsulent

Vi står i den privilegerede situation, at vi har travlt på DISPUK. Så travlt, at vi gør noget, vi sjældent gør: Søger en ny konsulent i en fuldtidsstilling. Så er du forankret i det narrative og har lyst til at bringe det nye steder hen? Og har du erfaring med at undervise? Så er det nu, du skal søge.

Vi søger en ny kollega til vores team af konsulenter. Vi er en fagligt bredt sammensat gruppe, og vi forventer ikke at få en profil, der kan undervise indenfor alle vores områder, men vi søger en, der har et narrativt ståsted og samtidig en praksiserfaring indenfor vores områder: terapi, pædagogik og/eller organisationsudvikling – herunder ledelse. Vi har – i en vis udstrækning – mulighed for at sammensætte undervisninger og opgaver i teamet, så det passer med den rigtige kandidat.

Arbejdet som konsulent er en blanding af undervisning på vores uddannelser (ca. 70 undervisningsdage om året, fortrinsvist med en makker), samtaler og opgaver ”ude i byen” i form af supervision, temadage og organisationskonsultation.

Basen hedder Snekkersten, men det forventes, at man som konsulent er indstillet på at tage rundt i landet på opgaver, ligesom man skal være indstillet på, at der kan være undervisningsdage i vores lokaler i Aarhus.

Vi forventer, at du:

  • Er solidt forankret i det narrative og kan omsætte de narrative idéer til forskellige praksisser.
  • Har et didaktisk ben at stå på og har lyst til samt erfaring med at kunne undervise.
  • Kan praktisere, hvad du underviser i. Med det mener vi, at du skal kunne trække på egne erfaringer og historier indenfor det område, du beskæftiger dig med. Underviser du eksempelvis indenfor det terapeutiske, forventer vi, at du selv også har samtaler.
  • Er indstillet på at formidle din viden. Ikke kun i undervisningen, men også i artikler, podcasts, live-arrangementer mv.

Lige nu står vi i en tid, hvor der er plads til en skøn blanding af tradition og fornyelse. Så hvad enten du kender lidt til DISPUK og kunne tænke dig, at være med til at føre huset videre ad kendte stier, eller du har lyst og ideer til at pege på og udvikle nye ideer og retninger, vil vi elske at høre fra dig.

Skriv gerne i din ansøgning, hvordan du med din profil kunne tænke dig at udvikle de narrative idéer? Hvad er det næste felt, vi skal kaste os over? Og hvordan kan du bidrage til den udvikling – og måske være med til at gøre verden til et lidt bedre sted?

Vi begynder at læse ansøgninger i starten af juni, og regner med at have samtaler den 17. juni.

Ansættelse skal gerne være den 1. september.

Ansøgning sendes til Olivia Nepper Winther på winther@dispuk.dk senest den 1. juni.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Med venlig hilsen DISPUK

Kontakt

Olivia Winther

Kommunikations-medarbejder

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.