Seminar: Forandringer i organisationer. AFLYST

Den 2. september 2019, Snekkersten

Kursusnr.: 19-830 Tilmeld nu

Inspirationsseminar for ledere og konsulenter, der vil høre om den odyssé, det kan være at skabe succesfulde forandringer. Ingen opdagelsesrejse er nem og enkel, farerne lurer

Fire spændende beretninger om ”hemmeligheden” bag komplekse organisatoriske forandringer, der lykkes – against many odds.

Jakob Frølund, Kaptajn af reserven / Områdeleder i Københavns Lufthavn
Jakob Frølund er tidligere officer i hæren, og nu chef for det centrale security checksted i Københavns Lufthavn. Det er blandt andet hans teams fortjeneste, at der nu ikke længere er køer ved sikkerhedskontrollen. Jakob vil fortælle om sine erfaringer med en række organisatoriske forandringer han har stået i spidsen for, med de kampe der har været undervejs - som leder i krig, og som leder generelt.

Suzanne Aaholm, tidl. kommunal- og hospitalsdirektør
Suzanne Aaholm var i mange år kommunaldirektør i Køge Kommune og stod bl.a. for sammenlægningen af Køge og Skovbo Kommune med dele af Roskilde Amt. Hun bidrog til stolthed og arbejdsglæde i kommunen gennem udvikling af ledelsesmæssige fællesskaber. Hun sørgede for at sagen om forgiftning af drikkevandet i 2007 blev håndteret med værdighed i dialogen mellem kommunen og offentligheden - og tilrettelagde løbende komplekse budgetforhandlinger i økonomiudvalg og kommunalbestyrelse. Som hospitalsdirektør satte Suzanne fokus på hospitalets faglige og opgavemæssige mål og opgaveengagement på trods af til stadighed færre og færre midler. Hør om hendes anvendelse af bevidning i alle komplekse organisatoriske processer.

Charlotte Aagaard, tidl. chef i Helsingør Kommune
Charlotte Aagaard er tidligere chef i Helsingør Kommune, hvor hun har stået for grundlæggende ændringer med fokus på medarbejderne og deres faglighed i arbejdet med mennesker med svære psykiske og personlige problemstillinger. Hør Charlotte fortælle om det grundlæggende paradigmeskift væk fra en neoliberal tankegang og New Public Management, som man er nødt til at gennemføre, hvis medarbejderne skal være med i vedvarende forandringsprocesser.


Finn Junge-Jensen, tidl. Rektor for CBS gennem 23 år
Finn Junge-Jensen har været rektor for CBS i 23 år. I den periode har han stået for forandringen af en noget støvet Handelshøjskole til et business-universitet i verdensklasseS. Hør Finns fortælling om de bærende principper, han har fulgt, i denne organisatoriske forvandlingsproces.

Underviser(e): Se program
Datoer: Mandag den 2. september 2019, kl. 10-16
Sted: DISPUK 2, Strandvejen 202a+b, 3070 Snekkersten
Deltagerantal: Min. 12 - maks. 36 deltagere
Pris: 3.750 kr. kr. inkl. moms.
Tilmeldingsfrist: Den 1. august 2019
Kursusnr.: 19-830
For nærmere
information:
Kontakt kursussekretær Joan Andersen på mail andersen@dispuk.dk eller telefon 4922 5161 (dagligt kl. 10-13)

Læs mere

Seminar: Forandringer i organisationer. AFLYST

Underviser(e):
Se program
Datoer:
Mandag den 2. september 2019, kl. 10-16
Sted:
Snekkersten
Deltagerantal.:
Min. 12 - maks. 36 deltagere
Pris.:
3.750 kr. inkl. moms.
Tilmeldingsfrist:
1. august 2019
Kursusnr.:
19-830
For nærmere information:
Kontakt kursussekretær Joan Andersen på mail andersen@dispuk.dk eller telefon 4922 5161 (dagligt kl. 10-13)

For nærmere information:

JOAN BRUUN ANDERSEN

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161 (dagligt kl. 10-13)

Skriv til Joan, hvis du er i tvivl:

Sted:

DISPUK 2
Strandvejen 202 A
3070 Snekkersten
Telefon: 4922 5161
Telefax: 4926 6156
E-mail: dispuk@dispuk.dk