Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning & Konsultation

Træningscenter for narrative samtaler

Tilbud om psykoterapi

- samtaleforløb med fagpersoner der studerer til psykoterapeut på DISPUK

 

På DISPUK tilbyder vi samtaleforløb med fagpersoner der læser på den sidste del af deres psykoterapiuddannelse. Samtaleforløbet består af 5 samtaler for i alt 1500kr.

Alle der er tilmeldt DISPUK’s uddannelser har faglige grunduddannelser og flere års erfaring indenfor arbejdet med mennesker. De går på 4. eller 5. år af deres efteruddannelse i narrativ psykoterapi.

Læs mere om narrativ terapi herstones

Samtalerne foregår på den måde, at du selv kontakter en af terapeuterne fra nedenstående liste. Samtalerne foregår enten i terapeutens eget terapilokale eller i et lokale på terapeutens arbejdsplads eller privat hos terapeuten.

Betingelse: Terapeuten skal have mulighed for at optage samtalerne på video eller audio, for at kunne bruge disse i forbindelse med undervisning på uddannelsen til psykoterapeut. Alle optagelser bliver slettet når terapeuten er færdig på uddannelsen.

Kontakt: Hvis du er interesseret i at høre mere eller bestille et forløb, er du velkommen til at sende en mail eller ringe til en af terapeuterne, som du finder på nedenstående adresseliste.

Klik her for download af adresseliste