Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning & Konsultation

Center for Narrativ Coaching (CNC)

Har du svært ved at finde dig selv og dine ben?

Føler du dig stresset eller ensom? Har du problemer på jobbet, eller er du blot almindeligt rundforvirret? Har du brug for at tale om bøvlet på din arbejdsplads, vende en problemstilling fra arbejdspladsen eller livet i det hele taget med en samtalepartner? Vil du gerne tættere på det, der er vigtigt for dig og blive styrket som menneske? Så kan Center for Narrativ Coaching være noget for dig. Center for Narrativ Coaching tilbyder narrative coachingsamtaler med en samtalepartner, som deltager eller har deltaget på en af DISPUKs efteruddannelser. Samtalerne foregår på onsdage kl. 16.30 og kl. 18.30, og har til formål at hjælpe og inspirere dig i forhold til de vanskeligheder og problemstillinger, du trækkes med.

Narrativ coaching er en træningsmulighed for coachen

Samtalerne er samtidig en lærings- og træningsmulighed for coachen, der derved kan blive bedre til narrativ coaching. Ved hver samtale deltager 2-3 coaches. Den ene er din samtalepartner, de andre har fokus på den læring, der skal komme ud af jeres samtale og vil give dig deres personlige respons. Samtalerne optages nogen gange på DVD, og kan måske blive brugt til supervision af coachene. Optagelserne slettes, når dit forløb på Center for Narrativ Coaching er slut.

Du vil kunne deltage i et forløb på fem samtaler og er tilknyttet de samme coaches. 

Et forløb på 5 samtaler koster kr. 500,-

Praktisk information

Ønsker du at blive skrevet op til 5 samtaler?

Så kontakt CNC på CNC-snekkersten@dispuk.dk

Klik her for download af CNC-folder - Snekkersten

Hvad er Center for Narrativ Coaching?

Center for Narrativ Coaching (CNC), er et frivilligt center, hvor kursister, som har færdiggjort 1. års konsulentuddannelse, supervisoruddannelse og lederuddannelse eller 1. del af coachinguddannelsen hos os, kan få mulighed for at træne og fastholde færdigheder i den narrative samtale i forhold til problemstillinger relateret til arbejdspladsen.

Samtalerne afholdes med en fast makker, og der er løbende supervision af samtalerne. Samtalerne foregår hver anden onsdag fra kl. 16.00 - 20.30 i DISPUKs lokaler i Snekkersten. Som frivillig coach binder man sig for et år af gangen (ekskl. ferier osv). Hvis du er interesseret i at ansøge om at blive frivillig coach hos CNC, skal du kontakte dem på ovenstående mailadresse. 

 

 Strand