Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning & Konsultation

DISPUK's Forlag på Bogforum

Det er en virkelig stor ting for os i DISPUK for første gang at være repræsenteret på Bogforum i Bella Centret, København, 15.-17.november 2019. Vi har etableret, hvad vi kalder DISPUKs Forlags narrative intimscene. Vi har fået en lang række af vores venner og bekendte til at komme og fortælle om afgørende begivenheder i deres liv, som har været med til at forme dem til den, de er blevet.

Vi håber du vil komme forbi og besøge os på vores stand: C3-034A

 

Bogforum

 

Detaljet program

Alle gæster på vores narrative intimscene er blevet bedt om at fortælle om afgørende begivenheder, der har været med til at forme dem til den, de er blevet. Dog vil man frit kunne fortælle om sin nye bog, hvis man hellere vil det - eller om afgørende begivenheder, der har ledt op til denne bog.

Fredag 15/11

Kl. 11-11.20:             Ingelise Nordenhof, der har udgivet bogen om narrativ gruppepraksis: ”Børn- og unge-grupper”. Interviewes af Allan Holmgren.

Kl. 12-12.20:             Tina Lauritsen har i år udgivet bogen: ”Undervejs med mennesker –skitser til en æstetisk inspireret samtalepraksis”. Interviewes af Anette Holmgren Bogsignering.

Kl. 13-13.30:             Anette Holmgren – bliver interviewet med Lisa Skansing af Allan Holmgren om sin nye bog, der udkommer i forbindelse med Bogforum: ”Komplekse traumers psykologi – beretninger om det ubærlige”. Udgivelsesreception med champagne og bogsignering.

Kl. 14-14.20:             Svend Brinkmann har i år udgivet bogen: ”Hvad er et menneske”. Interviewes af Allan Holmgren. Bogsignering.

Kl. 15-15.20:            Dy Plambeck har i år udgivet bogen: ”Til min søster”. Interviewes af Anette Holmgren. Bogsignering.

Kl. 16-16.30:            Allan Holmgren – bliver interviewet af Helle Gaarn om sine to nye bøger: ”FORTÆL – introduktion til narrativt konsulentarbejde” og ”Organisationsterapi – grundbog i narrativt konsulentarbejde”. ”Organisationsterapi” udkommer i forbindelse med Bogforum. Champagne og bogsignering.

Kl. 17-17.20:            Jes Stein Pedersen, litteraturredaktør på Politiken, bliver interviewet af Allan Holmgren om afgørende begivenheder, der har været med til at forme mig til den, jeg er blevet.

Lørdag 16/11

Kl. 11-11.20:             Katarina Juselius har i år udgivet bogen: ”Økonomien og virkeligheden”. Interviews af Allan Holmgren. Bogsignering.

Kl. 12-12.20:            Jacob Folke har i år udgivet bogen: ”Samtaler der bygger bro”. Interviewes af Martin Nevers. Bogsignering.

Kl. 13-13.20:            Ole Fogh Kirkeby, dansk ledelsesfilosofis nestor, har udgivet 70 bøger, og senest bogen: ”Ordet er sjælens spejl”. Interviewes af Allan Holmgren. Bogsignering.

Kl. 14-14.20:            Anne Lise Marstrand-Jørgensen har senest udgivet bogen: ”En flod skal være i bevægelse – samtaler og erindringer om angst og depression.” Interviews af Martin Nevers. Bogsignering.

Kl. 14.30-14.50:        prof.emeritus i økonomi Jesper Jespersen. Interviewes af Allan Holmgren. 

Kl. 15-15.30:            Allan Holmgren – bliver interviewet af Martin Nevers om sine to nye bøger: ”FORTÆL – introduktion til narrativt konsulentarbejde” og ”Organisationsterapi – grundbog i narrativt konsulentarbejde”. ”Organisationsterapi” udkommer i forbindelse med Bogforum: Champagne og bogsignering.

Kl. 16-16.30:            Anette Holmgren – bliver interviewet af Martin Nevers om sin nye bog, der udkommer i forbindelse med Bogforum: ”Komplekse traumers psykologi – beretninger om det ubærlige”. Udgivelsesreception med champagne og bogsignering.

Kl. 17-17.20:            Martin Nevers interviews af Allan Holmgren: Afgørende begivenheder der har været med til at forme mig til den, jeg er blevet.

Søndag 17/11

Kl. 11-11.20:            Jacob Holdt, der i år udgiver sine erindringer og er verdensberømt for ”Amerikanske billeder”. Interviewes af Allan Holmgren. Bogsignering.

Kl. 12-12.20:            Svend Åge Madsen udgiver i år sine nye roman: ”Enden på tragedien”.

                                 Bogsignering. Interviews af Allan Holmgren.

Kl. 13-13.20:            Carsten Jensen, der i år har udgivet bl.a.: ”Hovedspringere – om mennesker på flugt og kunsten at modstå tyngdekraftens fristelse”. Interviews af Lasse Offenberg. Bogsignering.

Kl. 14-14.20:            Anette Holmgrens nye bog udkommer i forbindelse med Bogforum: ”Komplekse traumers psykologi – beretninger om det ubærlige”. Interviewes af Karin Dyhr.

Kl. 15-15.20:            Allan Holmgren har udgivet to nye bøger i år: ”FORTÆL – introduktion til narrativt konsulentarbejde” og ”Organisationsterapi – grundbog i narrativt konsulentarbejde”. Interviewes af Lasse Offenberg.

Kl. 16-16.20:            Karin Dyhr, der sidste år udgav bogen: ”Ude af mig selv – dissociation hos mennesker med tidlige traumer.” Interviewes af Anette Holmgren. Bogsignering.

Kl. 17-17.20:            Lasse Offenberg: Afgørende begivenheder der har været med til at forme mig til den, jeg er blevet. Interviewes af Anette Holmgren.

Ret til ændringer forbeholdes og vil højst sandsynligt forekomme.