Workshop: Tal om det vigtige! MUS med mening
Hånden på hjertet: Hvor mange ledere bliver af og til trætte ved tanken om at skulle holde MUS? Hvor mange medarbejdere kan indimellem have en oplevelse af, at det er lidt absurd teater?
Hvor mange har af og til tænkt, at det mest er noget vi gør, fordi vi skal, og at tiden kunne bruges bedre? I betragtning af hvor mange MUS, der bliver holdt, har vi indtryk af at det er alt for mange. Men også at det ret let kunne blive anderledes.
Udvikling er et ord, der kan lokke os til at tænke, at medarbejdere skal i gang med at udvikle noget nyt. Det skal de måske også, men ofte vil det også være styrkende for den professionelle identitet og for organisationen, hvis der kan blive talt mere om, hvad medarbejderne allerede går rundt og gør, og hvilken viden og hvilke færdigheder, de dagligt bringer i spil, og hvad der er vigtigt for dem. Narrativ praksis handler om at opdage, udforske og sprogliggøre det, som medarbejderne allerede gør, ved og vil – det der allerede er til stede eller som spirer lidt, og hvorfra nye idéer, handlinger og initiativer kan udspringe og koble sig til.
På workshoppen introduceres til narrativ teori og metode, der kan skabe bevægelse og nye perspektiver gennem fortællinger, således at nye muligheder kan opstå. Narrativ praksis tilbyder måder at lytte og spørge på, som åbner for fælles udforskning i samtalen. Medarbejderens erfaringer, intentioner og værdier er centrale i samtalerne. Det giver mulighed for, at både medarbejder og leder kan engagere sig og re-engagere sig i, hvad medarbejderen og organisationen står i aktuelt, og hvad der ligger lidt ude i fremtiden.
Medarbejderudviklingssamtalen skal også gerne være et rum, hvor medarbejderne kan ytre sig om bekymringer, skepsis og forbehold eller fremsætte kritik. I narrativ praksis forstås kritik og skepsis som et udtryk for, at man ved noget som medarbejder, at man har øje for dilemmaer, og at man har en fornemmelse for, at noget er vigtigt. På workshoppen arbejdes der med rammesætninger, der gør det muligt at have samtaler om problemer og kritik på måder, der ikke havner i forsvar og diskussioner, men som kan bidrage til tydelighed og en oplevelse af at blive hørt.
Workshoppen henvender sig til ledere og mellemledere med personaleansvar, og til HR-konsulenter, som ønsker inspiration til at holde MUS. – Hvad enten det er for at tilføje nye detaljer til velfungerende samtaler, eller fordi man af og til kan tvivle på meningen med og værdien af det hele.
Der forudsættes ikke kendskab til narrativ praksis på workshoppen.
Ofte stillede spørgsmål
Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:
For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%
Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.
For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%
NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.
Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist. Du kan dog ved tilmelding ønske at betale hurtigst muligt.
Parkering i Snekkersten
Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.
Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.
Download pdf med kort og symboler – klik her
Parkering i Århus
Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.
Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag
Nej, men vi har her fremhævet nogle af de steder, vi særligt kan anbefale i nærheden af vores undervisningssted i hhv. Snekkersten og Århus.
Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.
Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk
Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.
Underviser
Datoer
Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.
Har du spørgsmål til kurset?
Registration Form
2 dage
24. maj 2023 Snekkersten
4.875 kr. - inkl. moms
Inkl. forplejning