Sådan kan man lede. Først menneske, da leder. Eksistentielle og narrative perspektiver på ledelse.

Intensivt kursus i narrativ ledelse og organisationsarbejde for ledere, chefer, direktører, konsulenter og coaches, der arbejder med menneskers og organisationers lærings-, udviklings- og forandringsprocesser

På dette kursus vil du få mulighed for at fordybe dig i og træne narrative metoder i forhold til forskellige typer af samtaler, processer og ledelsesmæssige samt organisatoriske problemstillinger. Der vil være en grundig introduktion til narrative, magtteoretiske og anti-patriarkalske perspektiver på ledelse. Der vil især være fokus på metoderne bevidning, eksternaliserende og styrkende genforfattende samtaler.

De præsenterede metoder og begreber vil blive grundigt gennemgået, og du vil få rig lejlighed til at træne begreberne i praksis.

Der vil blive taget udgangspunkt i de problemstillinger, som deltagerne sidder med i deres job – og i deres liv. Der vil blive arbejdet grundigt med stress og ensomhedsproblematikker samt med følelsen af fiasko og utilstrækkelighed.

Som deltager skal man medbringe en problemstilling fra ens arbejdsplads eller liv, som der arbejdes med på kurset.

Deltagerne vil forhåbentlig opdage nye handlemuligheder og en revitalisering af foretrukket identitet – den bedste udgave af sig selv – så man kommer til at trives bedre i sit job og i sit liv. Uden ensomhed.

Deltagerne kommer til at:

 • Træne de narrative samtalemetoder
 • Arbejde med og forstå ”ømme” og sårbare punkter i relationerne med andre mennesker og i relation til sig selv
 • Se nye sammenhænge i eget liv
 • Reflektere over narrative begreber og metoder
 • Relatere de narrative metoder og idéer til ledelse & organisatorisk kompleksitet i egen hverdag

Form:

 • Oplæg fra underviseren
 • Kommentarer og spørgsmål til de i forvejen udsendte artikler og kapitler, som deltagerne skal forholde sig til ved at medbringe et citat fra hver tekst
 • Deltagerne skal interviewe et par personer samt skrive et brev til de interviewede inden kurset. Der arbejdes med deltagernes interviews og breve på kurset
 • Interviewøvelser
 • Refleksion over egne problemstillinger og historier.

Formen vil (forhåbentlig) bære præg af lethed og humor, hvor bestræbelsen er at skabe nye perspektiver på fastlåsende idéer og praksisformer. Der undervises seks moduler á tre timer i tre dage. Første dag kl. 10-13 & 16-19, anden dag kl. 9-12 og 15-18 og tredje dag kl. 9-12 & 13-16.

Litteratur:

 • Nils Christie: Små ord om store spørgsmål. Forlaget Mindspace
 • Christian Hjortkjær: Utilstrækkelig. Forlaget Klim
 • Allan Holmgren: Ud af kampen. DISPUKs Forlag

Bøgerne kan købes på DISPUKs Webshop – klik her

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Nej, men vi har her fremhævet nogle af de steder, vi særligt kan anbefale i nærheden af vores undervisningssted i hhv. Snekkersten og Århus.

Snekkersten

Aarhus
 

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

3 dage

18.500 kr. inkl. moms

24. maj 2023 Korsør

Prisen dækker kursus, forplejning og 2 overnatninger.

Underviser

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

24. maj 2023 Korsør Tilmeld

DETALJER

Korsør - 23-801

23-801

24. maj 2023

12. apr 2023

3 dage

18.500 kr. inkl. moms

Allan Holmgren

Min. 12 - maks. 18 deltagere

24. maj 2023

25. maj 2023

26. maj 2023

Undervisning første dag kl. 10-13 & 16-19
Undervisning anden dag kl. 9-12 og 15-18
Undervisning tredje dag kl. 9-12 & 13-16

Prisen dækker kursus, forplejning og 2 overnatninger.

Comwell Klarskovgaard, Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Joan Bruun Andersen

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.