På denne workshop får du mulighed for at arbejde med egne organisatoriske problemstillinger, konflikter og dilemmaer med et organisationsterapeutisk perspektiv.

Allan Holmgren har videreudviklet professor emeritus Ole Fogh Kirkebys begreb ”organisationsterapi” til praktiske interventionsmetoder i organisationer – især hvor der er konflikter, utilfredshed eller dårligt samarbejde.

I bogen af samme navn fra 2019 har Allan Holmgren beskrevet en række metoder og cases, der eksemplificerer organisationsterapi i praksis. Bogen indeholder også det teoretiske grundlag for organisationsterapi.

Enhver organisation må forstås som et vildt og utæmmet problem, der IKKE kan klares med enkle løsninger eller procedurer. Det hjælper ikke at ændre strukturen, fyre medarbejdere eller lederen, skabe fusioner eller at indsætte en ny leder, som er den måde organisatoriske problemer ofte håndteres på. Der er brug for en radikalt ny tilgang til organisatorisk arbejde. Den vil Allan Holmgren uddybe, forklare og beskrive på denne éndags workshop.

Deltagerne, ledere og konsulenter, behøver ikke at have forhåndskendskab til narrative metoder og principper. Men deltagerne opfordres til at læse bogen Organisationsterapi  inden workshoppen. Eller Allan Holmgrens bog: FORTÆL – ledelse og konsulentarbejde med et narrativt perspektiv.

På workshoppen vil deltagerne få lejlighed til at arbejde med egne organisatoriske problemstillinger, konflikter og dilemmaer med et organisationsterapeutisk perspektiv.

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

Kl. 9-16

3.750 kr. inkl. moms

24. nov 2023 Snekkersten

Tilmeldingsfrist: 1. nov 2023

Underviser

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

24. nov 2023 Snekkersten Tilmeld

DETALJER

Snekkersten - 23-824

23-824

24. nov 2023

1. nov 2023

Kl. 9-16

3.750 kr. inkl. moms

Allan Holmgren

Min. 12 - maks. 24 deltagere

24. nov 2023

Kl. 9-16

DISPUK, Strandvejen 202, 3070 Snekkersten

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Joan Bruun Andersen

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.