På DISPUK tilbyder vi en unik mulighed for opleve narrativ terapi i praksis. På de såkaldte Michael White-eftermiddage, kan man bevidne en narrativ samtalesession med enkeltpersoner, par eller familier i Snekkersten.

Hvert halvår er der fire samtaler i Snekkersten, hvor man som deltager kan opleve, hvordan en professionel narrativ samtale udspiller sig. Samtalerne bevidnes af deltagerne skriftligt med et brev til den eller dem, der bliver interviewet om deres problemer. Her kan deltagerne relatere samtalens temaer og problemstillinger til eget liv. Der vil være mulighed for drøftelse af samtalen, når den er afsluttet.
Samtalerne ligger sidst på eftermiddagen.

DISPUK har siden 2008, da Michael White døde, gennemført samtaler i hans ånd og til hans ære og minde, hvor man som professionel kan overvære og bevidne en narrativ samtalesession.

Samtalerne gennemføres af Allan Holmgren, Martin Nevers og Lasse Offenberg.

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Nej, men vi har her fremhævet nogle af de steder, vi særligt kan anbefale i nærheden af vores undervisningssted i hhv. Snekkersten og Århus.

Snekkersten

Aarhus
 

Der serveres kaffe/te/vand.

4 eftermiddage

750 kr. inkl. moms

8. feb 2024 Snekkersten

Tilmeldingsfrist: 5. jan 2023

Datoer

8. feb 2024 Snekkersten Tilmeld

DETALJER

Snekkersten - 24-846

24-846

8. feb 2024

5. jan 2023

4 eftermiddage

750 kr. inkl. moms

Allan Holmgren

Martin Nevers

Lasse Offenberg

Min. 12 - maks. 40 deltagere

8. feb 2024

3. apr 2024

16. maj 2024

17. jun 2024

kl. 17.00 - 20.30.

For alle 4 gange incl. kaffe/the

DISPUK 2, Strandvejen 202b, 3070 Snekkersten

Ingen

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Mette Agerbo

Kursussekretær

agerbo@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.