Hverdagen er fuld af store og små konflikter. De fleste fylder ikke alverden, eller vi lærer at leve med dem. Nogen ender med at give nye perspektiver og ny energi. Men det sker også, vi bliver fanget i konflikter, der har alvorlige effekter på os selv og andre. Konflikter hvor vi ville foretrække, at det var anderledes, men har svært ved at komme derhen.

Narrativ Mediation giver et bud på, hvordan vi kan håndtere konflikter, så det bliver muligt at komme videre. Gennem mange år har John Winslade og Gerald Monk arbejdet på at omsætte narrative ideer til konflikthåndteringspraksisser, der kan være til inspiration både ift. konflikter mellem enkelte parter og i grupper. Det har ført til en række praksisser, der er enkle at forklare, men bryder med en række af vores hverdagsforståelser om konflikter og hvordan de skal håndteres.

Denne to dages workshop introducerer en procesplan for konflikthåndtering, giver eksempler på brug af planen i praksis og tid til at deltagerne får mulighed for selv at træne de enkelte trin.

Narrativ konflikthåndtering sætter fokus på at:

  • Parterne i konflikt ofte ville foretrække at situationen var anderledes, men er ’fanget’ af konflikten
  • En vej til at komme videre er at tage stilling til konflikten og de effekter, den har haft
  • Parternes ideer om og erfaringer med, hvordan de ville foretrække at have det sammen kan danne grundlag for at bygge en mere foretrukken relation, hvorfra konflikten kan håndteres

Kurset introducerer deltagerne for disse narrative metoder:

  • Eksternalisering af konflikter
  • Opbygning af historier om en mere foretrukken relation
  • Dobbelt lytning
  • Indsamling og dokumentation af begivenheder og initiativer, der bidrager til den foretrukne relation.


Litteratur til kurset er:

Gerald Monk og John Winslade (2013): Når historier kolliderer. Om at håndtere konflikter med narrativ mediation. Forlaget Mindspace. Bogen kan købes her

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Nej, men vi har her fremhævet nogle af de steder, vi særligt kan anbefale i nærheden af vores undervisningssted i hhv. Snekkersten og Århus.

Snekkersten

Aarhus
 

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

2 dage

3.750 kr. inkl. moms

30. maj 2023 Snekkersten

5. mar 2024 Aarhus

Underviser

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

30. maj 2023 Snekkersten Tilmeld

DETALJER

Snekkersten - 23-822

23-822

30. maj 2023

1. maj 2023

2 dage

3.750 kr. inkl. moms

Lasse Offenberg

Min. 12 - maks. 24 deltagere

30. maj 2023 - 31. maj 2022

Kl. 9-16

DISPUK, Strandvejen 202, 3070 Snekkersten

Tilmeld

5. mar 2024 Aarhus Tilmeld

DETALJER

Aarhus - Kursusnr. 24-823

24-823

5. mar 2024

1. feb 2024

2 dage

3.750 kr. inkl. moms

Lasse Offenberg

Min. 16 - maks. 24 deltagere

5. mar 2024 - 6. mar 2024

Kl. 9-16

Restaurant NorR, Marselisborg Havnevej 46d, 8000 Aarhus C.

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Joan Bruun Andersen

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.