Denne workshop henvender sig til alle som arbejder med dokumentation i deres hverdag, og som ikke synes det er sjovt.

“Dokumentation er ikke noget vi gør ved siden af vores behandlingspraksis. Det er en del af vores behandlingspraksis. Hvis ikke det opleves sådan, så bliver dokumentation let meningsløs, eller den tid vi bruger på det opleves som spildtid og det skal vi gøre hvad vi kan for at undgå.”

Med dette afsæt har Martin Nevers igennem en årrække beskæftiget sig med dokumentationspraksisser, og har holdt mange temadage om emnet i ppr-regi, på institutioner/skoler og på uddannelser i DISPUK. Effekterne af disse dage har været overvældende, og derfor tilbyder han nu en workshop om temaet, for mennesker som er interesseret i bedre dokumentation.

Martin Nevers har med sin fornemmelse for sprog og sprogets virkemidler udviklet en tilgang til dokumentation, som gør dokumentation mere brugbar i hverdagen, og som gør det sjovere og mere nærværende at beskæftige sig med dokumentation.

Hvad enten det handler om statusrapporter, handleplaner, elevplaner eller dagbøger, så bidrager denne workshop til at udvikle dokumentationspraksissen hos deltageren.

Med afsæt i egen praksis vil deltagerne bliver ført igennem 5 trin til bedre dokumentation, som har overraskende effekter på dokumentet, på den som laver dokumentet og på modtagerne af dokumenterne.

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Nej, men vi har her fremhævet nogle af de steder, vi særligt kan anbefale i nærheden af vores undervisningssted i hhv. Snekkersten og Århus.

Snekkersten

Aarhus
 

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

1 dag

3.500,- kr. inkl. moms.

8. nov 2023 Aarhus

16. nov 2023 Snekkersten

Inkl. forplejning

Underviser

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

8. nov 2023 Aarhus Tilmeld

DETALJER

Aarhus - 23-817

23-817

8. nov 2023

1. okt 2023

1 dag

3.500,- inkl. moms kr.

Martin Nevers

Min. 12 - maks. 24 deltagere

8. nov 2023

Kl. 9.00-16.00

Restaurant NorR, Marselisborg Havnevej 46d, 8000 Aarhus C

Tilmeld

16. nov 2023 Snekkersten Tilmeld

DETALJER

Snekkersten - 23-816

23-816

16. nov 2023

1. okt 2023

1 dag

3.500,- inkl. moms kr.

Martin Nevers

Min. 12 - maks. 24 deltagere

16. nov 2023

Kl. 9.00-16.00

DISPUK 1, Snekkersten Stationsvej 13, 3070 Snekkersten

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Mette Agerbo

Kursussekretær

agerbo@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.