Kursus for sagsbehandlere, socialrådgivere, familiebehandlere, pædagoger, sundheds- og sygeplejersker, psykologer, jurister og psykiatere, der arbejder med svære skilsmissesager hvor forældrene er endt i svær konflikt, som går ud over børnene.

Når konflikter i skilsmissesager bliver fastlåste, er det som oftest fordi en eller begge forældre bærer rundt på ubearbejdede traumer. Fortidens traumer bliver så at sige til nutid, aktiveret af de oplevede uoverensstemmelser og krænkelser parterne imellem. 

Anette og Allan Holmgren har mange års erfaringer med at arbejde med svære traumer ud fra et narrativt perspektiv og med svære konflikter i par og familier. 

De vil holde oplæg om traumer, skam og konflikter og dele deres mangeårige erfaringer med arbejdet med både, børn, unge, voksne, par og familier, hvor der forekommer svære konfliktfyldte relationer. Ud fra de mange erfaringer har Allan og Anette udviklet en række metoder, som deltagerne opmuntres til at anvende imellem de to moduler. På modulerne vil der samtidig være mulighed for at drøfte nogle af de sager og komplekse problemstillinger, deltagerne sidder med. 

På uddannelsen vil du blive trænet i:  

  • Begreber og teori om narrativ traumeforståelse.  
  • En forståelse af skam i konflikter og aggression. 
  • Metoder til start, gennemførelse og afslutning af samtaleforløb i svære skilsmissekonflikter. 
  • Narrative grundbegreber anvendt i svære skilsmissekonflikter. 
  • Introduktion af ”det var ikke i orden” og ”undskyld”-breve fra hhv. børn og forældre.  
  • En forståelse af værdiernes grundlæggende betydning i arbejdet med mennesker i konflikt herunder en introduktion til nøglebegrebet: Dobbeltlytning. 

Ofte stillede spørgsmål

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Nej, men vi har her fremhævet nogle af de steder, vi særligt kan anbefale i nærheden af vores undervisningssted i hhv. Snekkersten og Århus.

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

4 dage

12.000,- kr. inkl. moms

4. sep 2023 Snekkersten

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

4. sep 2023 Snekkersten Tilmeld

DETALJER

Snekkersten - 23-812

23-812

4. sep 2023

15. jun 2023

4 dage

kr. 12.000

Anette Holmgren

Allan Holmgren

Min. 12 - maks. 24 deltagere

4. sep 2023 - 5. sep 2023

23. okt 2023 - 24. okt 2013

Kl. 9-16

DISPUK, Stationsvej 13, 3070 Snekkersten

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Joan Bruun Andersen

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.