Beskrivelse af infomødet

Det kan være en vigtig og stor beslutning at vælge psykoterapeutuddannelse. Der er mange teoretiske retninger at vælge imellem og uddannelsen er både tidskrævende og omkostningsfuld. DISPUK er kendt for at være både teoretisk og metodisk velfunderet og nytænkende.

Vores 5 årige psykoterapeutiske efteruddannelse er den længste og mest omfattende af vores uddannelser. Den skaber et grundfast narrativt fundament for deltagernes psykoterapeutiske praksis, uanset om denne er indenfor familiearbejde, skoleverden, behandlings- og rådgivningsområder, erhvervslivet eller privat praksis.

Dette informationsmøde vil give interesserede en kort introduktion til den narrative forståelse og hovedelementerne i de etiske, teoretiske og metodiske principper i denne praksis. Herudover vil deltagerne få information om uddannelsens opbygning og indhold og der vil blive rig lejlighed til at se DISPUK’s lokaler, mærke stemningen og stille spørgsmål.

3 timer

Datoer oplyses senere.

Gratis

Der serveres kaffe/te/vand.

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

Datoer oplyses senere.

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Mette Agerbo

Kursussekretær

agerbo@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.