Salonbeskrivelse

Socialpædagogstuderende Niels Palle og direktør i DISPUK, psykolog Allan Holmgren, har skrevet bogen Må jeg få lidt Natmad. Den består bl.a.  af forfatternes e-mailkorrespondance om Niels Palles erfaringer med de rystende forhold på et børnehjem, hvor han var ansat, hvor han mener, at pædagogerne retraumatiserede børnene, og hvor ledelsen svigtede.

På børnehjemmet var det ikke et problem for Niels Palle at få et godt forhold til børnene. ”De skreg på kontakt og elskede den omsorg, jeg gav dem gennem spil, skateboards og leg, og gennem at lytte til deres historier om deres liv – om det de frygtede og det, de håbede på,” fortæller Niels Palle. ”Problemet var de ansatte. De havde ikke nogen pædagogik. De moraliserede, skældte ud og straffede børnene. Og flere af dem havde ekstra jobs, som de passede, mens de var på arbejde på børnehjemmet,” fortæller Niels Palle om nogle af pointerne i deres bog, der er en generel kritik af forholdene på nogle af landets institutioner for anbragte børn.

Niels Palle, der til januar er færdiguddannet socialpædagog, kommer selv fra en baggrund med en traumatiserende opvækst. ”Jeg voksede op hos to psykopater. Jeg lærte ikke at vise følelser, og var konstant bange for mine utilregnelige forældre,” siger Niels Palle, der med støtte fra sin psykolog gennem fem år, Allan Holmgren, lever et godt funderet liv i sine værdier, på trods af den psykiatriske diagnose, psykiatrien tildelte ham.

Niels Palle og Allan Holmgren vil på denne narrative salon fortælle om deres erfaringer med socialpædagogik, terapi, psykiatri og socialpædagoguddannelsen.

Deres bog kan købes og signeres på salonen til en favorabel pris: Kr. 200,- (normal pris kr. 250). Man kan også medbringe sit eksemplar og få det signeret af forfatterne.

RESTAURANT NorR, Marselisborg Havn i Aarhus.

Onsdag den 8. december, kl. 17.00 -19.00.

Niels Palle

Ofte stillede spørgsmål

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Ja, der er kaffe og vand.

Kl. 17.00-19.00

8. dec 2021 Aarhus

50 kr. + gebyr inkl. moms

Betales via hjemmesiden/Billetfix

Interviewer

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Nis Hartvith

Blæksprutte

hartvith@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.