Narrativ salon: Hvordan kan livet forme sig med og efter en diagnose med bipolar lidelse? Er det muligt at komme sig?

Salonbeskrivelse

På denne salon vil Sara Vafai-Blom blive interviewet af konsulent Eva Kragh om sin kommende bog, Livet med og efter bipolar lidelse. Fortællinger om at komme sig, der rummer seks fortællinger fra mennesker, der enten har eller har haft en bipolar lidelse, og som i dag alle har et liv med socialt netværk, interesser, uddannelse og arbejde. Det er en række fortællinger om, hvordan de har klaret de forhindringer, de har mødt, og hvad de har fået med sig. Salonen vil tage afsæt i Saras personlige udgangspunkt for at skrive bogen, nemlig at hendes datter fik diagnosen bipolar.

Den 23. november 2021 kl. 19.00-21.00

Strandvejen 202 A, indgang ad Snekkersten Stationsvej

Ofte stillede spørgsmål

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Ja, vin, snacks og vand.

Kl. 19.00-21.00

Datoer oplyses senere.

200 kr. inkl. moms + gebyr

Bestilles og betales via www.dispuk.dk

Interviewer

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Joan Bruun Andersen

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.