Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning & Konsultation

Kortere kurser

DISPUK arrangerer løbende forskellige kortere kurser for en lang række af professionelle. Kurserne henvender sig til engagerede professionelle, som vil lære effektive metoder, der sætter mennesket først, og fordybe sig i mere, end man kan på traditionelle kurser og uddannelser.

Kurserne henvender sig til dig som er leder, konsulent, pædagog, sygeplejerske, terapeut, supervisor, psykolog, psykiater, læge, coach, vejleder mv. samt til dig som arbejder med mennesker på en måde, der gør det relevant for dig at deltage på vores kurser.

Kursusstart: 4. okt 2021
Sted: Helsingør
Kursusnr.: 21-654
Kursusstart: 9. okt 2021
Sted: Kreta
Kursusnr.: 21-805
Kursusstart: 1. nov 2021
Sted: Fyn
Kursusnr.: 21-653
Kursusstart: 13. dec 2021
Sted: Snekkersten
Kursusnr.: 21-822
Kursusstart: 7. feb 2022
Sted: Århus
Kursusnr.: 22-655
Kursusstart: 14. mar 2022
Sted: Århus
Kursusnr.: 22-803
Kursusstart: 28. mar 2022
Sted: Snekkersten
Kursusnr.: 22-814
Kursusstart: 9. maj 2022
Sted: Snekkersten
Kursusnr.: 22-651

Hvordan adskiller DISPUK sig fra andre uddannelsessteder?

På DISPUKs kurser lærer man ikke blot effektive samtalemetoder og samtaleteknikker - man lærer en etik, en måde at være i verden på, som man typisk ikke møder på andre uddannelsessteder.

Kurserne tager udgangspunkt i deltageren som menneske, i deltagerens egne værdier og i konkrete problemstillinger, opgaver og udfordringer. Den praksis og de metoder, man lærer, bliver relateret til relevant narrativ og poststrukturalistisk teori og filosofi.

DISPUKs kurser gør deltageren stærkere som menneske. Man kommer til at stå mere fast på sine værdier og bliver dermed ”et bedre menneske”.


Hvor foregår kurserne?

Kurserne foregår nord for København (i Snekkersten tæt på Kystbanen) og i Århus på Marselisborg Havn. Vi udbyder også indimellem kurser og workshops i Odense og på Kreta. 


Praktisk information omkring kurserne?

DISPUKs korte narrative kurser, workshops, seminarer og forløb har meget forskellig varighed. Vi har indimellem halvdags workshops, men typisk afholdes workshops over 1-2 dage. Herudover har vi korte kurser af flere dages varighed.

Ønsker du et længerevarende forløb, så se vores efteruddannelser.

 

Ønsker du at vide mere?

Hvis du overvejer at deltage i et kursus hos DISPUK - men har brug for mere information, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt vores kursussekretærer på dispuk@dispuk.dk eller telefon 49 22 51 61.
Vi tilbyder også skræddersyede kurser på din arbejdsplads.